Șpaga-n sânge

Șpaga-n sânge

3
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Sunt inși pentru care șpaga este un mod  de viață. Fără care ei nu pot exista. Cu orice risc. Cazul judecătorului Tripa este unul școală.


Până-n buza pensiei a continuat să facă din justiție o marfă. Deși știa că ar putea să fie monitorizat. Nu s-a oprit nicio secundă din ce s-a obișnuit o viață să facă, cu orice risc. Pentru că șpaga este în sânge. Iar zeci de ani a reușit să facă propria lege. Dovadă sunt sentințele date pe sub mână care au nenorocit oameni. Justiția a fost transformată de astfel de indivizi într-o marfă. Din păcate sunt încă prea mulți care folosesc sistemul pentru propriile interese. Până când Justiția și celelalte instituții de forță ale statului român nu vor fi curățate, nu există nicio șansă reală ca lucrurile să se îndrepte. Sunt zone unde reforma nu se poate face cu seminarii și cursuri, ci numai cu cătușe. La câți ani s-au pierdut, lucrurile se mișcă, oricum, prea încet.

3 COMENTARII

  1. Dragos ai dreptate totala . Justitia Romana , aia ”independenta” , e plina OCHI de javre de genul astuia si nu numai justitia , caci spaga si coruptia in Romania sunt generalizate in toate domeniile statului si a intregii societati Romane , in larg . Exact cum ai si scris , curatenia acestor javre este foarte lenta , cauza , SI AIA CARE AR TREBUII SA FACA CURATENIA SUNT CORUPTI . PS….pacat de tineretul care invata aceasi lucru de la javrele corupte de BORFASI COMUNISTI .

  2. Vorbe,vorbe,vorbe…in rest acesti „regi ai dreptatii”,isi fac linistiti „jocurile”fara scrupule,calca peste cadrave,BANUL inainte de toate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.