Stoia și Robu depun plângeri penale pentru retrocedări dubioase de clădiri istorice....

Stoia și Robu depun plângeri penale pentru retrocedări dubioase de clădiri istorice. Vezi LISTA imobilelor cu probleme

2
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

Noi demersuri privind clădirile retrocedate au fost anunţate astăzi de viceprimarul Traian Stoia.


Acesta a spus că, săptămâna viitoare, alături de primarul Nicolae Robu, va depune plângere penală la Tribunal Timiş pentru nu mai puţin de zece clădiri cu probleme. Stoia a făcut publice adresele a şase din cele zece clădiri. Este vorba despre Tudor Vladimirescu1şi 12, Pietetatea, Beethoven 1, fostul BCR, Revoluţiei 1, Revoluţiei 25, Republicii 2. Viceprimarul spune că este necesar să se verifice toate detaliile legate de modul de retrocedare, de intabulări şi să fie luată la puricat toată documentaţia privind clădirile. Stoia a promis că jurnaliştii vor fi invitaţi la semnarea comună a plângerilor penale depuse de el şi de Robu.

 

2 COMENTARII

  1. Este bine și firesc să existe colaborare leală la nivelul conducerii urbei. „În unire e puterea”! a scris Eminescu și este ridicol a-l contrazice.Doamne, ajută!
    Cum obișnuiesc, voi continua să elogiez sau să critic, să fac sugestii, în calitate de timișoreancă „născută, iar nu făcută”, care-și adoră locul ivirii pe lume (ca orice om cu frică de Dumnezeu), România toată, Cultura, dreptatea etc. Numai astfel putem progresa, vom ameliora existența cotidiană a comunității și propriul comportament. Cine pretinde numai laude se sinucide.
    LA MULȚI ANI DOMNULUI PRIMAR, DE ZIUA ONOMASTICĂ!

    • ast-ai Niebuna dom’le. cand il pupa in c*ur pi securistu’ de nicolaie de la metropolie cand il pupa in c*ur pi primar. baba niebuna . auzi la ia; cica isi adora locu’ ivirii pi lume…adeca pzda masii…!? niiiihaha

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.