Când va face Stoia retractările în scandalul dintre el și primarul Nicolae...

Când va face Stoia retractările în scandalul dintre el și primarul Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR05_resize

O clarificare mult aşteptată privind conflictul dintre viceprimarul Traian Stoia şi primarul Nicolae Robu a fost făcută astăzi. Șeful PSD Titu Bojin a arătat că în acest conflict în interiorul USL încă nu s-a scris ultima filă, iar o întâlnire următoare va clarifica anumite lucruri.

În urmă cu mai multe săptămâni, edilul şef ieşea în faţa presei pentru a anunţa că nu mai poate colabora cu viceprimarul Traian Stoia pe care la acea dată îl acuza că nu îşi respectă atribuţiunile.


Conflictul a durat o săptămână şi a ajuns de interes naţional graţie unui subiect sensibil implicat, retrocedările din Timişoara. În urma unei şedinţe comune a USL Timiş, problema a fost tranşată şi viceprimarul a rămas în funcţie cu condiţia să îşi retracteze spusele cu privire la edilul şef, mai exact cuvintele prin care i-a adus jigniri sau acuze. De atunci şi până acum, vicele Stoia nu a redactat niciun document şi nu a făcut niciun fel de clarificări. Pe marginea acestui subiect a comentat astăzi Bojin care a spus că speră ca în conferina de presă din 19 decembrie Stoia va veni la sediul PSD unde va face retractările necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.