Subiectul pe care se contrazic șeful PSD Titu Bojin și președintele executiv...

Subiectul pe care se contrazic șeful PSD Titu Bojin și președintele executiv al filialei județene a social-democraților Adam Crăciunescu

1
DISTRIBUIȚI

adam craciunescu vicepresedinte cjt 1

Titu Bojin, şeful PSD Timiş, a anunţat că evaluarea activităţii directorilor de deconcentrate puşi în funcţii de partidul său, comandată cu ceva vreme în urmă, se află la final şi că rezulatele vor fi făcute publice nu pe bucăţi, ci în cadrul unui raport complet.


Însărcinat cu conducerea comisiei de evaluare este secretarul executiv al PSD Timiş, Marcel Mihoc. Bojin însă a dat asigurări că rezulatele verificărilor nu vor fi făcute publice înainte de Crăciun, asta pentru ca oamenii să aibă parte de sărbători liniştite. Veştile oferite de pesedist nu au fost numai bune. Acesta a dat asigurări că toți cei care stau prost la evaluare vor fi schimbaţi din funcţie. Însă informaţiile oferite de Bojin sunt incerte. Asta pentru că șeful social-democraților timișeni este contrazis chiar de Adam Crăciunescu, preşedintele executiv al filialei judeţene, care spune că toţi directorii de deconcentrate pot fi evaluaţi doar conform normelor prevăzute pentru funcţionari publici şi doar conform celor din instituţiile în care funcţionează, nerespectarea acestora fiind singurul motiv pentru care aceştia ar putea fi destituiţi, şi nicidecum în urma unui control comandat politic.

 

1 COMENTARIU

  1. Bojin si Mihoc, doi indivizi care fac presiuni asupra functionarilor publici din judet pentru a-i mulge pe acestia de lovele. Craciunescule fa ceva si trimite-i pe ciubucarii milionari in euro la plimbare pana nu vine gaia sa ii ascunda pe amandoi. Apropo, ce mai face doamna Palalau arhitectul sef de la CJT?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.