Suma aprobată de București pentru Timiș, pe proiecte. Bojin: „Nu sunt adeptul...

Suma aprobată de București pentru Timiș, pe proiecte. Bojin: „Nu sunt adeptul să stau cu mâna întinsă la guvern”

5
DISTRIBUIȚI

bojin la psd01

Deşi anul 2013 s-a remarcat prin lipsa finanţărilor de la Bucureşti pentru proiecte importante ale judeţului Timiş, şeful PSD Timiş Titu Bojin susține că a pus deja „apa la fiert” pentru proiectele pe care le va realiza în anul 2014 cu bani de la guvern. După ce a fost luni la Bucureşti, Bojin a anunţat astăzi că „la anul viitor vom face calea rutieră de la aeroport înspre trecerea de la Ghiroda. Am transmis şi aştept până la 15 decembrie proiectul pentru Spitalul Judeţean. Opt milioane jumate de euro, a fost aprobat de comisia interministerială pentru redistribuirea de proiecte care au fost agreate.(…) Am transmis proiectul pentru maternitatea de lângă Casa Austria.


Sper să putem să îl prindem cu fonduri europene, la Spitalul de Copii nu e bătut în cuie, s-a contestat pentru realizarea licitaţiei la spitalul de copii. Sunt lucruri pe care le-am agreat împreună şi care, după mintea mea, vor începe în 2014. Am discutat şi problema sălii de sport şi a stadionului. Am renunţat la construcţia spaţiului de birouri de la CMJ, au apărut probleme din punct de vedere al vecinătăţii cu Materna, precum şi numărul de nivele şi finanţarea. A fost un proiect foare prost care a fost reluat şi care la ora actuală încă nu este finalizat. Despre cei 8 milioane de euro o să încercăm să ne susţinem la nivel naţional, să îi distribuim pe proiecte care vor fi închise până la finele anului”. Legat de banii de la guvern, Bojin spune că Popoviciu „vorbeşte prostii” şi că banii nu se dau pe judeţe, ci pe proiecte mari. Bojin a conchis că „nu sunt adeptul să stau cu mâna întinsă la guvern, ci vreau să caut soluţii”.

5 COMENTARII

  1. parca ziceai ca nu trebuie sa stai cu mana intinsa, ca primesti, ca sunt de-ai tai, ca-s multi, ca-s mari…sa va fie rusine!! mai ales tie!!!!

  2. ce vreti ma de la asta? voi nu vedeti ca nu e in stare sa lege trei cuvinte? vb asa..in graiul lui frumus banatan…cum sa i se deschida astuia mai oameni buni usi pe la bucale? pai se compara tractoristul cu dragnea?

    • Ii doare la basca pe astia de centura, sedii gratis sa aiba si alte invirteli sa faca pe banii nostri.

  3. Bojine in compania electorala spuneai la lume sa-ti dea voturi multe, ca sa poti sa dai cu pumnul in masa la Bucuresti, cand merg dupa bani. Chipurile ca stai la masa bogatilor si sa nu cersesti bani Pentium proiectele Timisului. Acum dupa ce te-ai ales cu un purcoi de voturi, ne spui ca nu esti adeptul sa stai cu mana intinsa. Cand ai spus adevarul Bojine????
    Mai bine spui ca nu Iti da nimeni nimic pentru ca nu ai valoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.