Timişoara are cea mai bună trupă rock românească şi piesa anului 2013...

Timişoara are cea mai bună trupă rock românească şi piesa anului 2013 VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

desant

Formaţia timişoreană Desant are parte de aprecieri din partea amatorilor de rock din ţara noastră, cele mai noi distincţii cucerite fiind „cea mai bună trupă rock românească a anului“ şi „cea mai bună piesă a anului (Joc de noroc)“, conform emisiunii „Rocku lui Tănase“ difuzată de Radio România 3Net „Florian Pitiş“. Binecunoscuta emisiune radio realizată de Adrian Tănase, unul din membrii trupei Ţapinarii, a inclus câte 16 nominalizări la fiecare categorie. „În primul rând, un mare mulţumim tuturor fanilor şi prietenilor care s-au mobilizat şi au făcut ca şi anul acesta Desant să fie în frunte.


Au fost 16 candidaţi la fiecare secţiune, nume mari şi mai puţin mari, dar se pare ca în urma votării, noi am fost favoriţi. Ne bucură mult această reuşită.  Suntem încântaţi să vedem că piese de pe album în individualitatea lor sunt apreciate şi asta nu poate decât să ne certifice că am făcut o treabă minunată până în prezent. Despre formaţie nu vă spun decât că merită acest titlu pentru toată munca depusă până acum. Am credinţa că anul ce vine Desant se va bate din nou, tot acolo la vârf, pentru titlul de „cel mai bun album rock al anului 2014”. Lucrăm la piese frumoase, bune şi sperăm să transmitem o părticică din noi cel puţin la fel de bine cum am făcut-o prin primul nostru album.  Până atunci, DESANT vă doreşte un an 2014 mai bun, cu muzică şi mai bună, cu sănătate şi mai puţine griji, şi nu uitaţi să: Fiţi Rock cu Desant!”, ne-a declarat Benny J. Morgan, managerul formaţiei.

Formaţia timişoreană Desant a lansat primul album intitulat „Joc de noroc“, în noiembrie 2012, album realizat în format digipak. Acesta conţine 14 piese printre care se pot regăsi varianta radio a piesei “Joc de noroc” şi varianta acustică a piesei “Anii ce au fost” și  a fost produs de propria casă de discuri a formaţiei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.