TIMIȘOARA ARE SUFLET Cum i-au sărit în ajutor oamenii lui Victor, premiantul...

TIMIȘOARA ARE SUFLET Cum i-au sărit în ajutor oamenii lui Victor, premiantul din campania PRESSALERT.ro: “Niciodată nu am avut parte de un Crăciun așa de frumos”

1
DISTRIBUIȚI

copil-campanie-adriana-matz01_1_resize-640x426

Povestea lui Victor, a cărui poveste emoționantă a fost prezentată în campania PRESSALERT.ro “Eroi fără glorie“, de unde timișorenii au aflat că băiatul își face temele în dulap și visează să-i calce pe urme lui Jules Verne, i-a emoționat pe cei cu inimă mare. La doar câteva zile de la publicarea articolului, familia lui Victor a primit cadouri la care nici nu visa. Dulciuri, alimente, jucării, un cozonac imens, hăinuțe pentru Victor și sora lui, Verabel, sau rechizite împachetate frumos – sunt doar câteva dintre surprizele de care familia Mathiesz a avut parte. Printre cei care au sărit în sprijinul băiatului de 14 ani se numără și reprezentanții unei companii private din Timișoara, care au venit încărcați la locuința lui Victor cu o mulțime de cadouri.


“Dorim să vă mulțumim pentru că ne-ați oferit șansa de a-l cunoaște pe Victor, un băiat deosebit, pentru care Moș Crăciun a sosit mai devreme anul acesta. Am fost profund impresionați de situația acestei familii, a lui Victor în mod special, și ne bucurăm că, măcar pentru un timp, am reușit să aducem zâmbetul pe fața unui băiat mult prea încercat pentru vârsta lui”, transmit reprezentanții companiei.

Mai mult, Victor a primit și cărțile scrise de Jules Verne pe care nu le-a citit pentru că mama lui nu a avut bani să i le cumpere, iar săptămâna viitoare, o femeie stabilită în Elveția îi va trimite un calculator. Mama lui Victor, Agneta Mathiesz, ne-a spus emoționată, că “niciodată nu am avut parte de un Crăciun așa de frumos. Tot ce ni se întâmplă este extraordinar, nu mă așteptam să ne ajute atât de multă lume. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor care ne-au sprijinit”.

photo 2

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu ne iubeste atat de mult! Ii multumesc ca ne-a trimis in calea vietii oameni inimosi, cu suflet atat de mare. Am ramas profund impresionata de bunatatea Dvs. Cititorii online din Timisoara ne iubesc,o doamna stabilita in Italia ne iubeste.Aseara a venit la Victor Mos Craciiun din Elvetia. Credeti-ma,a trebuit sa ies afara putin la aer dupa vizita Mosului,din cauza emotiilor…am primit atata bunatate din partea acestor Oameni minunati,daruind cu mult drag, cat n-am primit in viata mea de la nimeni….Va multumesc din toata inima pentru gestul noibl de a intinde o mana de ajutor pentru Victor si Va doresc un Craciun Binecuvantat alaturi de cei dragi! Si mai doresc, ca la fiecare copil sarac sa vina Mosul, sa aveti un Craciun atat de frumos ca al nostru, cu totii sa simtim spiritul adevarat la Sarbatorilor si sa ne bucuram de copii nostrii! Va pup cu mult drag! Sarbatori Binecuvantate si Un An Nou Fericit Va doresc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.