Timișorenii nu s-au înghesuit la chioșcurile RATT ca să-și ia „cadoul” de...

Timișorenii nu s-au înghesuit la chioșcurile RATT ca să-și ia „cadoul” de la Robu, plimbarea gratis cu transportul public. Ce precizare a făcut primarul

1
DISTRIBUIȚI

700_RATT

Vestea că municipalitatea acordă gratuitate pe mijloacele de transport în comun în perioada 12 decembrie – 15 ianuarie s-a răspândit repede. Astfel, încă din prima zi timişorenii s-au prezentat la ghişeele RATT cu buletinele şi adeverinţa de la locul de muncă, prin care se arată că nu câştigă mai mult de 2.000 de lei pe lună.


În ciuda speculaţiilor şi a temerilor, cozile de la ghişee nu sunt prea mari, semn că timişorenii nu s-au înghesuit să ridice cadoul de la primarul Nicolae Robu. Legat de gratuităţi, edilul a făcut o precizare suplimentară pe pagina sa de Facebook, acolo unde a scris că nu a putut acorda gratuitate tuturor timişorenilor aşa cum plănuise, pentru că legea nu i-a permis a cest lucru. Robu a dat și explicații privind procedurile: „persoanele care nu sunt angajate vor prezenta în locul adeverinţei de la angajator o declaratie de neangajare”.

Vă reamintim că locaţiile unde se eliberează abonamentele gratuite sunt următoarele: chioşcurile din Piaţa 700, Intrarea Doinei nr. 2, buclă Torontal, Lipovei, Piaţa Traian, Modern, AEM, Dâmboviţa, Pod Calea Şagului, Piaţa Bălcescu, Gara de Nord, Bulevardul Sudului, Traian Grozăvescu, Strada Cluj. Toţi beneficiarii de gratuităţi au obligativitatea să valideze cardul la urcarea în mijloacelele de transport în comun ale RATT.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.