Topul alcoolemiilor de Crăciun. Vezi câte amenzi au dat agenţii de la...

Topul alcoolemiilor de Crăciun. Vezi câte amenzi au dat agenţii de la Rutieră

5
DISTRIBUIȚI

rutiera 18

Poliţiştii de la Rutieră din Timiş au lucrat non stop în perioada Crăciunului, „cadourile” acestora pentru şoferii prinşi în offasaid fiind dosare penale şi amenzi. Pentru conducerea maşinilor sub influenţa băuturilor alcoolice, făr ă permis sau a unor vehicule neînmatriculate au fost întocmite zece dosare penale, în perioada 23 -26 decembrie. De asemenea, au fost aplicate” 204 sancţiuni contravenţionale, dintre care 52 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 25  pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 13  permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire,  semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi depăşirea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum”, conform unui comunicat al Poliţiei Timiş.

În topul şoferilor prinşi „afumaţi” la volan, primul loc a fost ocupat de şoferul L.


Marius, de 24 de ani, din Lugoj, care conducea pe Calea Caransebeşului din localitate o maşină, deşi avea o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după ce a fost testat cu „fiola”. Pe strada Rudolf Walter din Timişoara, a fost oprit pentru control C. Nelu, de 46 de ani, din Timişoara. Deoarece emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testare sa cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.  V. Ion, de 32 de ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Pădurea Verde,a fost şi el prins fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Toţi trei au fost duşi la spital pentru recoltarea de probe de sânge şi s-au ales cu dosare penale.

 

5 COMENTARII

  1. Mare lucru ca au mers bauti. Pun pariu ca unii bauti in limitele bunului simt, chiar si 0.80 in unele cazuri, controleaza autovehicolul mult mai bine decat un maimutoi treaz, care isi imagineaza ca e pilot !

    • Domnule dumneata esti inconstient ca si cei care conduc bauti. Din acest comentariu reiese ca obisnuiesti sa faci acelasi lucru si de aceea le tii partea. Daca unul din acesti conducatori auto sub influenta alcoolului se urca pe trotuar si-ti accidenteaza pe cineva drag tot asa o sa gandesti?

  2. Mare minune au facut de Craciun. Ar trebui instalate camere video in marile intersectii sa vedeti cati trec pe rosu la semafor ca va apuca groaza. Un exempul ar fi intersectia din fata brutariei Fropin din Drumbavita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.