Tragedie în a doua zi de Crăciun – o femeie ucisă la...

Tragedie în a doua zi de Crăciun – o femeie ucisă la ieşirea din Moşniţa Nouă, fiica ei la spital în stare de şoc

4
DISTRIBUIȚI

accident

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după amiază, pe şoseaua care leagă Timişoara de Buziaş. O femeie  de 52 de ani, din Timişoara mergea pe jos, ţinând-o de mână pe fiica sa de 12 ani, îndreptându-se dinspre Moşniţa Nouă spre Albina.


Niciuna dintre ele nu purta vestă reflectorizantă. La un moment dat, femeia, care se afla pe şosea, în afara localităţii, a fost izbită-n plin de un Matiz condus de o tânără de 20 de ani. Şoferiţa a povestit că nu a mai avut cum să evite impactul pentru că în momentul în care cele două i-au apărut în faţă era depăşită de o altă maşină şi nu a avut cum să tragă prea mult de volan spre stânga. Femeia de 52 de ani a fost proiectată-n şanţ şi a murit pe loc, în ciuda eforturilor şoferilor care s-au oprit de a o resuscita. Fiica acesteia a fost transportată-n stare de şoc la aspital de o ambulanţă, medicii urmând să stabilească cât de grave sunt rănile. Poliţiştii de la Rutieră au început cercetările, şoferiţa urmând să fie cercetată penal pentru omor din culpă.

 

4 COMENTARII

  1. 2 pietoni sa mearga tintuti de mina inseamna sa mearga in paralel ceea ce este sinucudere chiar si ziua. ca pieton regulamentar trebuie sa mergi pe partea stinga pt a vedea masinile care vin din fata si sa poti sa te feresti de una care vine spre tine. acum nu mai conteaza, accidentul s-a produs, macar altii sa invete din greseli… RIP

  2. „…era depăşită de o altă maşină şi nu a avut cum să tragă prea mult de volan spre dreapta” Cum o intorci, trebuia sa traga de volan spre stanga nu spre dreapta. Daca tragea spre dreapta intra in sant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.