Un bărbat şi-a măcelărit soţia sub privirile copiilor, în mijlocul străzii. Vezi...

Un bărbat şi-a măcelărit soţia sub privirile copiilor, în mijlocul străzii. Vezi cum a fost prins

3
DISTRIBUIȚI

cutit sange

O crimă înfiorătoare, în mijlocul străzii, comisă de un bărbat care nu a putut accepta divorţul s-a petrecut, aseară, în localitatea arădeană Tauţ. Dumitru Genorian Moise, de 38 de ani, a decis să o atace pe fosta soţie, Viorica Gal, de 36 de ani, după ce a băut jumătate de litru de ţuică.


Sătulă să îndure bătăile acestuia, femeia a decis în vară să divorţeze, sentinţa pronunţându-se de curând. De când a aflat că soţia o să-l părăsească, Moise a terorizat-o atât pe ea, cât şi familia acesteia, bărbatul fiind trimis în judecată pentru violare de domiciliu şi vătămare corporală. Nu a contat că aveau împreună trei copii – de 5, 7 şi 14 ani. După ce a băut, a plecat să o caute pe fosta soţie şi a întâlnit-o pe stradă împreună cu cele două fetiţe mai mici. A scos un cuţit de bucătărie şi a înjunghiat-o de trei ori în zona gâtului şi de două ori în zona inimii, sub privirile îngrozite ale micuţelor. Alarmaţi de strigătele copilelor, vecinii au încercat să-l oprească pe agresor, care a reuşit să scape, deşi a fost lovit peste picioare cu o furcă de unul dintre oamenii ieşiţi în stradă. Moise a stat ascuns toată noaptea în pădurea din apropiere, iar spre dimineaţă s-a decis să vină spre casă. Nu a mai ajuns pentru că a fost prins de poliţiştii care-l aşteptau. „Suspectul a povestit, anterior rudelor, că-i va lua soţiei gâtul şi el se va sinucide, nesuportând ideea divorţului. A fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor calificat, urmând să fie prezentat, mâine, cu propunere de arestare preventivă”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, procurorul Codrin Gavra.

3 COMENTARII

  1. Pe 12 martie 2013,carabinieri Augusta Sectie, l-au arestat pentru infracțiunea de tentativă de jaf și rezistență la PP.UU., Moise Genorian Dumitru, în vârstă de 38 ani român, un rezident din Augusta, chiulangiu, cu precedente penale. la ora 18.30, s-a introdus în supermarket „discount ARD” în aceasta localitate și după ce a luat în posesie a unor produse, încercind sa-si asigura evadarea punind in pericol patronii și angajații cu un cuțit.a fost introdus in puscarie ,nu se stie cum a ajuns in Romania ,stia Politia Romana ca e un tentant criminal ,se asteapta demisii la rind.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.