Un şofer a fugit după ce a sărit peste un sens giratoriu...

Un şofer a fugit după ce a sărit peste un sens giratoriu şi s-a dat cu Seat-ul peste cap UPDATE Răsturnare de situaţie – cine a fost la volan GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI

accident sens giratoriu giarmata vii 03_resize

Poliţiştii îl caută pe şoferul care a provocat, în această seară, un grav accident de circulaţie în sensul giratoriu de la Giarmata şi a fugit. Acesta conducea un Seat Cordoba, înmatriculat în Franţa, dinspre aeroport pe centură şi a intrat direct în „dealul” din sensul giratoriu. Maşina a zburat peste sens şi s-a dat de câteva ori peste cap. Cel care se afla la volan a ieşit din Seat-ul transformat în armonică şi la scurt timp a părăsit locul accidentului. Asta chiar dacă în maşină erau doi tineri răniţi. Aceştia erau verişori şi au fost luaţi la ocazie de şofer. Conform martorilor oculari, şoferul a dispărut împreună cu un alt pasager. Victimele, care acuzau dureri puternice în zona abdomenului şi coloanei, au fost duşi de ambulanţele SMURD la spital.  Poliţiştii de la Rutieră au început o anchetă pentru a stabili identitatea şoferului care va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE  Răsturnare de situaţie în cazul accidentului – bărbatul care s-a întors la locul incidentului şi a pretins că a fost pasager în maşină era de fapt şoferul. Giani Kardoş, de 36 de ani, din Obreja nu are permis şi în momentul în care s-a răsturnat cu maşina era sub influenţa băuturilor alcoolice.


Acesta a recunoscut că în maşină mai erau doi pasageri, cu toţii fugind iniţial de la locul accidentului. Ceilalţi doi pasageri au fost identificaţi, ulterior, într-o staţie de autobuz din apropiere. Kardoş va fi cercetat şi pentru conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

2 COMENTARII

  1. @Maximus asa, pare dar nu e, pentru ca ar tebui sa aiba 4 cifre intre litera M si literele LZ, si daca te uiti mai cu atentie, im partea dreapta a placii se vede o zona albastra, care nu exista pe modelul acesta de placi spaniole

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.