Un spectacol strălucitor și zgomotos: „LSD Theatre SHOW” VIDEO

Un spectacol strălucitor și zgomotos: „LSD Theatre SHOW” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

chioariu

Unul dintre cei mai sexi actori de la noi joacă diseară în cel mai nou teatru din  Timișoara. Este vorba de Matei Chioariu. L-ați văzut pe scena Naționalului timișorean în Iulis Caesar, Full Mounty, Gaițele, Ana Karenina, Adam  și Eva. Și, dacă nu, în reclama de la televizor. Alături de Isabela Neamțu, Matei Chioariu aduce la Electric Theatre spectacolul „LSD Theatre SHOW” de Christopher Durang, o producție Doctor’s Studio & Godot Cafe Teatru București. Matei Chioariu este cel mai bun actor al anului 2013 cu premii obnținute  la UNDERCLOUD – Festivalul de Teatru Independent (de orice) sau în cadrul Maratonului de Teatru Independent – Bucharest. Regia spectacolului  e semnată de Horia Suru, scenografia de Marian Vasii.

”LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol. Este spectacolul strălucitor și zgomotos al căutării unei priviri înțelegătoare în masă inertă a ochilor goi ai societății.


O societate în care ni se cere să funcționam cuminte și uniform după reguli stabilite mereu de alții, mereu cu mult înainte să ajungem noi aici, mereu mai înțelepți și mereu având Dreptatea, sau pe Dumnezeu sau Legea de partea lor”, arată organizatorii evenimentului.

1239622_618629384843961_1885733674_n

 Spectacolul va fi jucat astăzi de la ora 22.00 și duminică seara de la ora 19.00. Prețul unui bilet este de 25 de lei. Rezervări: 0736779977. Intrarea se face cu o ora înaintea începerii acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.