Un turc care a făcut o manevră ilegală a provocat un accident...

Un turc care a făcut o manevră ilegală a provocat un accident grav, cu trei răniți

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-smurd-

Un cetăţean turc cu reşedinţa în Germania a provocat un grav accident rutier în care au fost implicate două autoturisme de lux şi un autobuz fără pasageri, traficul între Arad şi Deva fiind blocat timp de o oră şi jumătate.

Cetăţeanul turc care conducea un autoturism de lux pe DN 7, din direcţia Arad spre Deva, a făcut o depăşire neregulamentară în zona localităţii hunedorene Tătărăşti, în zona de acţiune a indicatorului “depăşirea interzisă” şi a acroşat frontal un autobuz fără pasageri condus regulamentar din sens opus de un conducător auto de 33 de ani,  autoturismul fiind ulterior proiectat apoi pe sensul de mers Arad-Deva, unde a acroşat lateral un autoturism de teren condus de un cetăţean austriac în vârstă de 58 de ani.

În urma impactului în lanţ şoferul care a provocat accidentul şi pasagerul din dreapta sa, un alt cetăţean turc au fost răniţi grav, iar alţi doi bărbaţi din acelaşi autoturism au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva cu răni uşoare.


Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală gravă pe numele şoferului vinovat de producerea accidentului rutier. În urma evenimentului rutier traficul pe DN7 între Deva şi Arad a fost blocat aproximativ 90 de minute.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.