„Vai, ce rău îmi pare că n-am venit la concert, n-am ştiut!“

„Vai, ce rău îmi pare că n-am venit la concert, n-am ştiut!“

7
DISTRIBUIȚI

zoltanvarga 22

Una din explicaţiile omniprezente în rândurile acelora care încearcă să-şi justifice absenţa de la un concert, este celebra „n-am ştiut“. Cu diverse variaţiuni. Inclusiv, ideea aia cu „mai anunţaţi şi voi evenimentele înainte, nu numai după“. Desigur, acestea sunt anunţate-n fel şi chip, doar că e mult mai simplu să dai vine pe cineva pentru această absenţă. Categoric, numărul evenimentelor organizate în oraşul nostru a crescut semnificativ în ultima perioadă. Nu e vorba de calitate, ci doar de cantitate.

Deşi sunt mediatizate în fel şi chip, fie prin intermediul reţelelor de socializare, fie prin site-urile online, concertele suferă tot mai mult la capitolul „public“.


Care îşi poate justifica absenţa printr-o sumedenie de alte motive plauzibile. Asta cu „n-am ştiut“, nu ţine. Din simplul motiv pentru că atunci când te interesează un anumit domeniu, îţi faci nişte surse de informare. Oricare ar fi ele.  E aiurea să te informezi doar din bannerele afişate la Iulius Mall, căci nu toată lumea are posibilităţile materiale pentru aşa o promovare.  Utilitatea panourilor de afişaj montate prin oraş e şi ea discutabilă.

Desigur, există şi idioţenie din partea unor promotori de evenimente. Trebuie să fii mega – tâmpit să dai o căruţă de bani ca să mediatizezi un concert de rock alternativ la Radio 21 de exemplu. Printul e şi el discutabil. Căci degeaba primeşti reclamă moka pe două pagini într-o revistă de „informaţii şi cultură“, dacă aceasta e distribuită doar în 200 de exemplare, faţă de cifra de 5.000 cât scrie pe copertă. Dincolo de toate, e absurdă chestia cu „n-am ştiut“. E mai natural să recunoşti că n-ai avut chef sau bani. Sau pur şi simplu, ai pierdut vremea pe Facebook. Sau ţi-ai hrănit câinele şi peştişorii din acvariu, în pauzele de reclame de la tembelizor.

7 COMENTARII

  1. da asa e.din pacate ,in ziua de azi, lumea vrea doar nume sonore. ei nu stiu cat costa si nici nu ii intereseaza. daca le ceri bani pe bilet esti naspa, daca nu concertul e naspa. hmm…

  2. Hahaa, cica „mizerie de articol” … De ce? L-am citit de doua ori sa vad unde este „mizeria” de care spui, nu am gasit!
    Asta e din capitolul „hai sa comentam” ca doar e pe gratis?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.