Vestea proastă pe care le-o dă Robu șefilor de societăți ale Primăriei...

Vestea proastă pe care le-o dă Robu șefilor de societăți ale Primăriei Timișoara

3
DISTRIBUIȚI

robu gura

După ce s-a plâns de mai multe ori că este nemulţumit de salariul său, edilul şef Nicolae Robu a anunţat astăzi o mare schimbare care va intra la vot în plenul din 10 decembrie. „Având în vedere că unele dintre societăţile comerciale ale primăriei funcţionează pe pierderi am luat iniţiativa de a propune consiliului local ca din calitatea sa de acţionar unic al acestor societăţi să dau mandat imperativ consiliilor de administraţie ale societăţilor sa le să schimbe sistemul de salarizare al directorilor.


Salariile vor avea o componentă fixă, pe care eu o voi propune la nivelul salariului city managerului, la care se adaugă o componentă la latitudinea consiliului de administraţie care poate fi acordată doar dacă societatea are un are un bilanţ pozitiv pe ultimele şase luni, fără a se lua în considerare minusurile istorice”.

Societăţile la care se vor opera reduceri salariale sunt Aquatim, Pieţe SA Horticultura, SDM, ADP, RATT, Colterm, Aquatim. Întrebat de PRESSALERT.ro dacă decizia sa are legătură cu faptul că e nemulţumit de salariul său, Robu a comentat că „eu sunt nemulţumit de salariul meu de când am devenit primar. Nu are nicio legătură, nu am devenit eu nemulţumit acuma”. Primarul spune că nu se aşteaptă la procese din partea directorilor, ci că speră ca aceştia să se pună pe treabă şi companiile să fie pe profit, astfel ca salariile să fie foarte mari. Dacă va fi adoptată de plen, măsura va intra în vigoare din luna ianuarie 2014.

3 COMENTARII

  1. la bugetari ar trebui sa fie o ierarhizare a veniturilor. de exemplu in timis niciun bugetar sa nu aiba salariu mai mare ca prefectul. prefectul>presedintele cjt>primarul>restul bugetari

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.