VITEZĂ Judecător, trimis în judecată la nici trei săptămâni de la flagrantul...

VITEZĂ Judecător, trimis în judecată la nici trei săptămâni de la flagrantul DNA

1
DISTRIBUIȚI

aurel tripa judecator 2

DNA Timişoara lucrează în viteză la sfârşit de an şi l-a trimis în judecată pe magistratul Aurel Tripa la 18 zile după ce a fost prins în flagrant luând şpagă chiar în faţa Judecătoriei Ineu.


Judecătorul este acuzat că ” a pretins de la un denunțător sume de bani, respectiv 1.000 lei și 600 euro, din care a primit în mai multe tranșe 500 lei și 500 euro. De asemenea, inculpatul Tripa Aurel Ștefan a acceptat promisiunea de a primi, de la același denunțător, două aparate telefonice marca Samsung Galaxy S4, din care a primit unul în valoare de aproximativ 2.000 lei. Banii și bunurile au fost pretinse și primite în scopul de a-și exercita influența asupra unor colegi de serviciu, magistrați judecători de la Tribunalul Arad, pentru a-i determina să dispună o soluție în favoarea denunțătorului într-o cauză civilă în care acesta avea interes, privind un litigiu ce viza dreptul de proprietate asupra unui teren”. Tripa va fi judecat pentru trafic de influenţă, instanţa de fond fiind Curtea de Apel Timişoara.

1 COMENTARIU

  1. Trafic de influenta , HAA HAAA , exista en gros trafic de influenta in justitie , putini sunt iia corecti .( ex . vilele date la romanii din centrul Timisoarei ). Cu restul ce facem ?Saracutul tataie are si el o varsta si o vrut un telefon s 4 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.