Accident grav pe DN7: cinci persoane sunt rănite, a fost chemat elicopterul...

Accident grav pe DN7: cinci persoane sunt rănite, a fost chemat elicopterul SMURD UPDATE Traficul s-a reluat. În ce stare sunt victimele

0
DISTRIBUIȚI

elicopter_SMURD

Cinci persoane au fost grav rănite, în această dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod, pe DN7, în zona localităţii arădene Vărădia, traficul rutier fiind blocat în urma producerii accidentului.  Accidentul a avut loc pe DN7 Arad – Deva, la kilometrul 467, în zona localităţii, unde un autoturism Volskwagen Golf în care se aflau cinci persoane, toţi bărbaţi, s-a izbit de un cap de pod, potrivit Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, toate cele cinci persoane aflate în maşină au fost grav rănite, iar două dintre acestea erau încarcerate, pentru scoaterea lor intervenind echipajul ISU. La faţa locului au ajuns patru ambulanţe de la SMURD şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă, patru dintre răniţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Arad.


Pentru cel de-al cincilea rănit, aflat în stare foarte gravă, a fost solicitat elicopterul SMURD. Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber, circulaţia în zona producerii accidentului este blocată pe ambele sensuri.

UPDATE Traficul a fost blocat timp de ore în zonă, iar acum se circulă normal. Șeful SMURD Arad, dr. Monica Puticiu, a declarat, pentru Mediafax, că unul dintre răniţi a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost evaluat la faţa locului şi a fost stabilizat, acesta având o leziune toracică gravă, dar şi alte leziuni ale organelor interne.

Ceilalţi patru răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Arad, fiind în curs de evaluare. Din primele investigaţii medicale s-a constatat că un pacient are leziuni la coloană, urmând ca şi acesta să fie transportat la Timişoara cu elicopterul SMURD, când aeronava se va întoarce la Arad după ce va fi transportat prima victimă. Ceilalţi trei pacienţi au diferite traumatisme şi lezuni externe, dar şi fracturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.