Alege echipamentul potrivit împotriva frigului pentru copilul tău și economisește 40% (P)

Alege echipamentul potrivit împotriva frigului pentru copilul tău și economisește 40% (P)

0
DISTRIBUIȚI

52105-501-632_2

SportDepot.ro, cel mai mare magazin on-line de articole sportive, parte a grupului german Sport 2000 International, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Europa ce oferă peste 30.000 de produse de la brandurile sport premium, precum Nike, Adidas, Reebok, Puma, Lotto, Champion, Lacoste, etc., pentru 50 de sporturi diferite, aduce în atenția părinților, până pe 31 ianuarie, o ofertă de nerefuzat. În cadrul programului promoțional „MIX & MATCH”, SportDepot.ro pune la dispoziție o gamă variată de costume de schi pentru copii în diverse modele și culori, cât și modele diverse de încălțăminte de iarnă special concepute pentru zăpadă, pentru a-ți putea proteja copiii împotriva vremii nefavorabile, anunțată în ultima perioadă.

detail_322012_1

 

Costumul de schi pentru copii de la Ice Peak este impermeabil, are cusăturile lipite pentru a împiedica pătrunderea apei și a vântului. Este dotat cu elemente reflectorizante pentru prevenirea accidentelor. Geaca se închide cu fermoar și este dotată cu o glugă detașabilă și două buzunare laterale. Pantalonii au bretele reglabile, două buzunare laterale și talie ajustabilă.
Cizmele Apres SchuhKids sunt dedicate vremii nefavorabile cu cantități mari de zăpadă.


Aceste cizme sunt foarte călduroase, impermeabile și conferă o stabilitate ridicată piciorului la nivelul solului.

52105-501-632_1

Prin intermediul ofertei promoționale „MIX & MATCH” valabilă până la 31 Ianuarie, se pot achiziționa costumele de schi pentru copii, împreună cu cizmele Apres pentru copii, la un preț special ce beneficiază de o reducere de 40%. Pentru costumul din imagine, dati click aici.

SPORT 2000 International GmbH este unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Europa ce deține peste 3500 de puncte de vânzare în 20 de țări și înregistrează o cifră de afaceri de peste 5,1 miliarde de euro. Portofoliul SPORT 2000 include branduri comerciale ca: Adidas, Puma, Reebok, Asics, Salomon, Columbia, O’Neil, Wilson, Head, Fisher, Speedo și multe altele. Branduri exclusiviste sunt în permanentă dezvoltate special pentru SPORT 2000 și completează lista produselor dedicate fitness-ului, sporturilor individuale și de echipă, turismului, cât și produse pentru uz zilnic. Austria, Belgia, Croația, Finlanda, Franța, Italia, Germania, Grecia, Irlanda, Spania, Suedia și UK sunt doar câteva dintre țările unde Sport 2000 este foarte cunoscut și bine poziționat pe piață. Compania a fost inființată în 1988 ca și furnizor de echipamente sportive, și astăzi, 20 de ani mai târziu, este cel mai iubit magazin de articole sportive din întreaga Europă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.