Începe reabilitarea fațadelor blocurilor din Timișoara. Ce spune Robu despre asociațiile de...

Începe reabilitarea fațadelor blocurilor din Timișoara. Ce spune Robu despre asociațiile de proprietari care s-au opus proiectului

0
DISTRIBUIȚI

blocuri

Reabilitarea blocurilor din Timişoara cu bani de la guvern va începe anul acesta, iar primarul Nicolae Robu spune că este optimist cu privire la sumele alocate. „Proiectele sunt depuse și sunt evaluate. Au mai fost anumite cereri suplimentare și acum așteptăm să se dea undă verde pentru finanțare, ca să putem organiza apoi licitațiile pentru lucrările efective.


În mod sigur, acestea vor începe în 2014. Nu știu câte blocuri, undeva peste 200”, a declarat Robu, care în luna mai a anului trecut se grăbea să anunţe că în urbea de pe Bega au venit nu mai puţin de zece milioane de euro pentru blocuri. Afirmaţia de atunci a primarului se baza pe faptul că finanţările se acordau dupa regula primul venit, primul servit. Legat de asociaţiile de proprietari de pe Take Ionescu, Calea Aradului, Calea Şagului și str. Mareşal Constantin Prezan, primarul s-a arătat mulţumit şi spune că, deşi mai greu, oamenii au fost devenit până la urmă cooperanţi. Vă reamintim că la începutul discuțiilor pe tema reabilitării blocurilor, mai multe asociaţii s-au opus, iar primarul n-a stat mult pe gânduri și i-a amenințat pe cei care refuză să facă lucrări cu tăierea subvenţiilor de la Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.