Apărare agresivă pentru membrii clanului Petrovici care au „tocat” rivalul în mijlocul...

Apărare agresivă pentru membrii clanului Petrovici care au „tocat” rivalul în mijlocul străzii. Vezi teoria conspiraţiei despre filmarea incidentului UPDATE Decizia CAT

17
DISTRIBUIȚI

angelina tufariu suspecti buzias

Curtea de Apel Timișoara a judecat, astăzi, recurcursul la decizia de arestare a lui Petrovici Ion și a fiului său Nicki, care au fost acuzați de tentativă de omor după ce împreună cu alți membrii ai clanului au snopit în bătăie un rival, în centrul Buziașului. Cei doi avocați ai inculpaților au încercat să-și scuze clienții care au fost filmați în timp ce loveau fără milă victima căzută la pământ. Avocata Angelina Tufariu a depus înainte de a-și începe pledoaria mai multe documente privind „existenţa şi soluţionarea dosarelor penale ale lui Soporan”, citând ulterior dintr-un raport întocmit de un poliţist din Buziaş în care se afirmă că Soporan ar fi fost primul care l-a lovit pe Petrovici Ion.


„Petrovici Ion are mâna în dureri şi nu a fost dus la IML până acum”, a afirmat apărătoarea. De asemenea, s-au invocat conflictele mai vechi existente între cele două tabere şi plecând de la faptele pentru care sunt cercetaţi a concluzionat că „echilibrul de forţe nu ne este defavorabil. Nu mass media contribuie la aflarea adevărului, ci instanţa. Petrovici Nicki nu a fost niciun moment implicat în conflict. Am invocat provocarea şi chiar legitima apărare. Niciun obiect tăietor – înţepător care să confirme rezultatele medico-legale nu a fost găsit. Nu rezultă participarea activă la cele trei infracţiuni”.

Avocatul Carin Antonescu a susţinut că „trebuie analizată intenţia inculpaţilor. Nu cred că anterior şi-au propus să suprime viaţa victimei. Această parte vătămată nu este un îngeraş. E o persoană periculoasă”. Acesta a invocat şi o teorie a conspiraţiei legată de filmarea incidentului, afirmând că „vizavi de persoana celui care a filmat şi căruia nu o să-i dau numele aici, aceste un colaborator apropiat al DIICOT. Cum apare acesta şi în alte dosare, şi acum fix când a fost scandalul. Cineva a premeditat incidentul fără să anticipeze urmările”.  Procurorul de şedinţă a solicitat respingerea recursurilor, invocând gravitatea faptelor şi că numărul acestor incidente de stradă a crescut. Instanţa a rămas în pronunţare.

UPDATE Curtea de Apel Timișoara a respins recursurile, cei doi rămânând în arest.

17 COMENTARII

  1. „Niciun obiect tăietor – înţepător care să confirme rezultatele medico-legale nu a fost găsit. Nu rezultă participarea activă la cele trei infracţiuni”-avocata angelina tufariu.Domnule Rauta afara din barou cu aceasta o,x,gunoi a prostiei umane!Ala a luat zeci de pari,picioare in cap,auzi”participare activa”!!!

  2. Domnilor ziaristi sunteti oameni cu scoala si minte, la o simpla privire de ansamblu ati vedea ca adevarul e la mijloc, un sfat uitati-va in centrul Buziasului si vedeti ca sunt plin de camere de filmat, oare nici o camera din acelea nu a filmat incidentul de la inceput? Pentru lamurirea faptului ca ambele clanuri de interlopi au avut vina in mod egal, ati merge in satele limitrofe in baruri si la mai multe persoane din Buzias si ati intreba si de Soforan si de Petrovaici si ati vedea cine sunt si de la ce si cum a pornit intreg incidentul . Esenta problemei este ca daca ati cauta dedesupturile acestui incident chiar ati avea o stire de senzatie.

  3. toate ciorile borate la sapun cu ei de la cel cu tata in gura pana la cel cu barba sura ,sapun sa se faca din toti niciunul sa nu fie lasat in viata ,caca-m-as pe mormintele lor de spurcaciuni

  4. asta era apararea ? pai madam Angelina Tufariu blama avocatii care aparau tigani cat era procuroare iar acum si-a calcat pe principii ? sunt buni si banii tiganilor ! o demagoaga aceasta fosta procuroare ! rusinoasa aparare si rusinoasa avocata, cat despre Antonescu … un bufon !

  5. Nu ii mai luati apararea barbatului care a fost batut ,a fost batut pentru ca a meritat si merita si mai mult de atat .Pentru cine nu cunoaste omul acesta ,era tot timpul pus pe scandal ,la orice discoteca cum se spune la ,,sat” venea cu gasca si calcau tot in picioare.La usa spitalului il lasam sa sufere cat au suferit si altii cheltuieli o gramada a facut staului cu deplasari ale politiei in tot locul .Cunosc situatia destul de bine.Tiganii aceia nu am auzit sa fie facut probleme cuiva si daca l-au bautut e pentru ca le-a facut ceva.

  6. Domnu avocat Antonescu nu ar trebui sa vorbesti de colaboratori si sifoane la DIICOT ca tu esti unu dintre cei mai buni in domeniul asta…despre doamna fosta procuroare sa va fie rusine ca va vindeti pe cativa bani,inainte condamnati toti tiganii,iar acum ce faceti??? Sa va fie rusine ca existati !!! Si pe cei care atat il condamna pe Florin Soporan…sa dea Dumnezeu sa pateasca si copiii vostri la fel…sa nu poata iesi in oras copiii vostri pentru ca trebuie sa plateasca taxa de protectie,sa va violeze fetele asa cum au patit multe fete din Buzias si de frica si sub amenintari nu su avut curaj sa mai iasa din casa…altii si-au pierdut casele la acesti paraziti ai societatii…altii au fost sechestrati si batuti pana au ramas nenorociti…alte fete s-au mutat cu famiilile lor din oras ca sa scape de acesti tigani borati…Asta nu spuneti voi „protectori” ai adevarului? Sa va fie rusine…va meritati soarta cei care ii pupati in cur pe acesti moroi…

  7. Am locuit in Buzias demult, clar ca politia e sluga tiganilor. mascaricii aia dispar daca isi dau ciorile in stamba pentru ca-s cumparati si aia le scot ochii cu orice ocazie.
    Cine face un tur al orasului observa usor palatele de prost gust din centru si pe strazile adiacente. Nu zic ca Soporan ala desi nu stiu cine e nevinovat, ba dimpotriva. Doar ca pana acum asta nu-i singura iesire, bine ca acum s-a filmat si aia is la racoare pentru meditatie.
    Romanul e un neam de turnator, invidios si egoist. Daca puneam si noi mana pe par mai demult nu se ajungea aici!

  8. Carin, turnator de 2 bani la diicot si nu numai. Oare in bransa avocatilor cand se va face curatenie? Cand se va lua batista de pe tambal? Cand se va vorbi deschis despre adulterul comis de d-nii avo si anumite judecatoare de la tribunal si curte? „Palatul justitiei” ?? – PALATUL PROSTITUTIEI !

  9. RUSINE fostului procuror COMUNIST angelina Tufaru nesimtita cu pensie de peste 100 milioane lei care apara acum TZIGANI!
    nu tzie rusine „doamna” ?
    vomit cand intalnesc asemenea personaje cu moralitate zero. si genul asta de personaje au impartit chipurile dreptate. adevarate gunoaie!
    iar de umflatu asta de antonescu ce sa mai zic, turnator, hot si complice. te i-a si pe tine dracu intr-o buna zi ca ai sa infunzi puscaria.

  10. d-lor avocati cum puteti sa aparati asa ceva si care dedesubturi este clar cum poti sa faci atatea averi cand tu nu lucrezi si nu ai lucrat niciodata nu va intrebati de unde toate acele palate v-ati intrebat cati oameni au ramas fara case din cauza camatariilor facute de ei cate fete au violat si cati tineri nu pot iesi pe strada de frica lor a tuturor romilor din buzias rusine d-lui primar si d-lui comandat ca au facut dintr-un oras linistint un cuib ai romilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.