Aventurile Mariei Grapini pe Facebook: postările pentru care a fost criticată de-a...

Aventurile Mariei Grapini pe Facebook: postările pentru care a fost criticată de-a lungul anului

4
DISTRIBUIȚI

maria grapini01 p

Agendă personală electronică – aşa poate fi descrisă pagina de Facebook a ministrului Marina Grapini, lider USLTimiş, alături de edilul şef Nicolae Robu, preşedinte al PNL Timiş şi Titu Bojin, preşedinte al PSD Timiş şi al consiliului judeţean. Şefa PC Timiş postează zi de zi informaţii despre evenimentele de caritate la care a luat parte, despre proiectele pe care le elaborează sau implementează în calitate de ministru sau chiar fotografii cu familia sau cu mâncărurile pe care le pregăteşte. „E vineri şi 13, dar eu vă doresc o zi liniştita şi cu sănătate”, „Bună dimineaţa tuturor .Vă doresc sănătate şi o zi spornică”, „Noapte bună. Odihna are rolul ei în sănătate .Pe mâine”, „Bună dimineaţa . Îmi doresc ca măcar în postul Crăciunului, în preajma sărbătorilor ,oamenii să nu mai fie atât de inverşunaţi să se jignească să urască, să facă rău unii la altii! Cred că toleranţa, înţelepciunea ,iubirea ar face bine oricărei naţii.O zi bună”, „Bună dimineaţa ! Moşul a fost generos pentru ca toată familia mea este sănătoasă ,şi ne putem bucura de Luca nepoţelul nostru .O zi bună,şi multă sănătate.Tocmai îl ascult pe marele actor Beligan care spune ca bucuriile mărunte există pentru fiecare  bătaie prietenească pe umăr,un răsărit de soare ,un apus de soare ,un zâmbet ….”, „Bună dimineaţa ! La mulţi ani de Sf.Nicolae tuturor cu acest nume.


Este o sărbătoare care îmi aduce aminte de copilărie. La noi în sat era hramul bisericii, şi aveam mulţi oaspeţi .Mama pregătea casa de sărbatoare şi ne întâlneam toate rudele. Era începutul sărbătorilor de iarnă”, „Ce hrana să-i dai sufletului când în jur vezi multă ură ,indiferenţă ,invidie,neglijenţă ,înşelaciune …? Eu cred că hrana sufletească la îndemâna fiecăruia este implicarea, încercarea de a face bine,de a aduce zâmbetul pe faţa cuiva,de a iubi,de a schimba ce nu e bun în jurul nostru.Vă doresc seară bună şi somn odihnitor” , „Am 3.999 de like-uri pe pagina mea ,cine îl dă pe al 4.000 -lea ??” – acestea sunt câteva din mesajele pe care ministrul timişorean le postează pe pagina sa de Facebook. Grapini are nu mai puţin de 4.978 de prieteni şi nu mai puţin de 1.498 de fotografii.

4 COMENTARII

  1. atata, doar……… Prea putin, doamna Grapini, imi pare rau! In ziua de azi, sunt asteptari multe, nu laude, da? Sa vdem ce veti face pentru Timisoara, stimata doamna…………. asteptam cu toitii, sa avem si noi un loc de munca! Eu, am absovit 2 institutii de stat din Timisoara, UVT si ITC Elinf si………… nu-mi gasesc loc de muca, decat pe 700 lei! Ori, ma scuzati, n-am facut atatea studii ca sa lucrez pe 700 lei, da? Ma scuzati, cu respectul deosebit, dar nu faceti nimic pentru cei fara loc de munca din Timisoara, stimata tovaraşă Grapini, îmi pare rău că-ţi spun un adevar! Sa ai şi tu parte de tot cveee ce ne oferi noua, doamnă, adică de nimic prăjit! Sictir Maria Grapini, o falsa şi-o nenorocită, o mincinoasă! Sictir Grapini, mincinoasa pxx imbogăţită pe spatele românilor!

    • cand ai ales facultatile, de ce nu ai studiat piata muncii ca sa stii daca-ti vei gasi loc de munca?

  2. tovarasha Grapini asta, o fo secretara de partid pcr ‘nainte de ’89 la Garofita. si din informatiile primite atunci rezulta ca era foarte …darnica cu…chestia aia dintre picere. ca toate moldovencele de altfel. asa ca…sa ne lase madam, nu de alta da’ acu’ ie BABA dija.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.