Bărbați cercetați sub suspiciunea de pedofilie după ce au scos doi tineri...

Bărbați cercetați sub suspiciunea de pedofilie după ce au scos doi tineri de 13 ani la o pizza nocturnă

0
DISTRIBUIȚI

politia generice mascati descinderi 03_resize

Doi bărbați sunt cercetați de Poliție sub suspiciunea de pedofilie, după ce, noaptea trecută, un timișorean a sunat la 112 reclamând comportamentul nepotrivit al acestora.


Concret, Ciprian L, de 41 de  ani, nașul gemenilor Denisa și Abi din Bacova, i-a scos pe băiat și pe fată, ambii de 13 ani, la pizza în Timișoara, în compania unui prieten german, Horst, în vârstă de 55 de ani. Ora era total nepotrivită: în jurul orei 3.00. Adulții le-au comandat copiilor de mâncare și le-au dat țigări. Unii din martori spun că au remarcat că bărbatul mai în vârstă o mângâia pe copilă.

Cineva a sunat la 112. Poliția i-a luat la întrebări pe adulți, apoi pe părinții copiilor, din Bacova, iar concluzia a fost că aceștia din urmă știau de „excursia” celor mici la oraș cu nașul lor. ”Oamenii legii fac verificări pentru a stabili starea de fapt”, a declarat Ionuț Bocancea, ofițerul de presă al Poliției Timiș. Surse din cadrul anchetei susțin că au fost audiate toate persoanele implicate – adulții, minorii, martorii – și nimeni nu a relatat faptul că fetița de 13 ani ar fi fost pipăită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.