Băsescu: „Vreau o discuţie cu partidele de guvernământ, pentru a evita disputele...

Băsescu: „Vreau o discuţie cu partidele de guvernământ, pentru a evita disputele care duc la pierdere de timp”

0
DISTRIBUIȚI

congres pdl 1  basescu 7

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, astăzi, că doreşte o discuţie cu partidele de guvernământ, pentru a evita disputele care duc la pierdere de timp şi să nu se ajungă la blocaje, potrivit Mediafax.

Declaraţiile lui Traian Băsescu la B1 TV:

  • Mi-aş dori mult la început de an o discuţie cu liderii partidelor de guvernământ pentru a cunoaşte punctele de vedere ale celuilalt, pentru a evita disputele care duc la pierdere de timp.


    Cred că avem ca prioritate consolidarea justiţiei, o creştere economică peste 3%, continuarea proceselor de integrare, care reprezintă fundamentul politicii noastre.
  • Esenţial este să ştim fiecare ce vrem. Este bine să convenim câteva lucruri extrem de importante pe care să nu avem discuţii.
    Aş vrea să punem punct acelei legi a amnistiei şi graţierii.
  • Nu plec de la premisa că CSM ar fi structura care s-ar pune la dispoziţia politicului pentru a bloca anchete.
  • Raportul MCV va fi bun din punct de vedere al ICCJ, al DNA şi DIICOT, dar nu va putea să nu observe problemele generate de Parlament, dar şi foarte multe respingeri de începere a urmăririi penale către parlamentari. Va trebui să convingem că aticheta de lipsă de voinţă politică nu trebuie să mai apară în raport.
  • Decizia cu Schengen e puţin mai complicată.
  • Mă gândesc la mai mulţi pentru predarea mandatului, dar nu spun acum pe cineva. Voi face acest lucru după europarlamentare. Aş vrea să fie un preşedinte de dreapta. Această majoritate are premise să funcţioneze până în 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.