Cariile copiilor, tratate în prima clinică stomatologică pediatrică din Timișoara

Cariile copiilor, tratate în prima clinică stomatologică pediatrică din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

069A0666

Părinții din Timișoara nu mai sunt nevoiți să-și ducă prichindeii la diferiți dentiști care nu au experiență în stomatologia pediatrică. Din această lună, în orașul de pe Bega s-a deschis prima clinică stomatologică dedicată exclusiv copiilor din vestul țării. O echipă de medici specializați în acest domeniu, cu o bogată experiență, îi așteaptă pe prichindei într-un spațiu ca-n povești, viu colorat, în care sunt pictate personaje din desenele animate. “Copiii au nevoie de tratamente stomatologice specializate pe grupe de vârstă, au nevoie de o abordare diferită, iar personalizarea tratamentelor și crearea unui mediu confortabil și sigur pentru ei sunt esențiale în reușita intervenției dentare”, explică Oana Taban, reprezentanta clinicii pentru copii.

Mai mult, în cadrul acestui cabinet, copiii foarte fricoși care nu doresc în ruptul capului să se urce pe scaunul dentisului, prichindeii prea mici pentru a fi supuși unor intervenții dentare complexe sau pacienții cu nevoi speciale pot fi tratați într-un mod special.


Micuții pacienți cu probleme stomatologice majore pot fi anesteziați general în cadrul unei secții de Anestezie și Terapie Intensivă. Tot cu ocazia deschiderii clinicii de stomatologie pediatrică la Timișoara, vor fi inițiate în vestul țării și două programe de responsabilitate socială. Și anume, programul educațional “În vizită la Zâna Măseluță”, în cadrul căruia copiii beneficiază gratuit de o consultație, dar și un program prin care părinții sunt educați cum să-I învețe pe copii să aibă grijă de dințișorii lor.

 

1 COMENTARIU

  1. „clinică stomatologică dedicată exclusiv copiilor din vestul țării” … si nu ne dati si numele clinicii? sau sa cautam pe net…. in alta parte? dati va rugam stirea completa….sau macar localizarea ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.