Ce-ar putea aplica Robu la Timișoara din „învățăturile” thailandeze

Ce-ar putea aplica Robu la Timișoara din „învățăturile” thailandeze

2
DISTRIBUIȚI
robu bronzat03_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Căi ferate pe estacadă, linii ferate prin centrul oraşului, zgârie nori şi trafic fluent într-un oraş cu 8.000.000 de locuitori. Sunt doar câteva din lucrurile care l-au impresionat pe edilul şef Nicolae Robu în vacanţa sa din Thailanda.


Vă reamintim că edilul şef a fost însoţit de vicepereşedintele PNL Timiş, Dumitru Dinulescu, în Bangkok acolo unde a stat circa o săptămână.

Întors bronzat din vacanţa de lux, primarul Nicolae Robu a explicat pentru PRESSALERT.ro că sejurul său a costat numai 1.800 de euro şi că a fost rezervat de soţia sa, dând asigurări că Dinulescu a fost doar un coleg de vacanţă şi nu un sponsor. Astăzi, primarul a oferit mai multe detalii despre vacanţa sa. Deşi spune că fost impresionat de gradul de civilizaţie de acolo şi de tehnologie, Robu spune că nu tot ce este acolo poate fi implementat aici şi a oferit drept exemplu clădirile cu un regim foarte mare de înălţime. Robu vrea totuşi să aspecte aspecte ce ţin de trafic, precum pasaje, subpasajae şi modificarea liniilor de cale ferată. Mai mult, primarul a admis, cu această ocazie, că nu este mulţumit de felul în care arată oraşul.

2 COMENTARII

  1. Nu-mi vine sa cred ca biletul de avion dus si intors a costat mai putin de 1.400 de euro… sau ca pentru cazare si masa a platit mai putin de 60 de euro pe zi/persoana….
    In orice caz, in Thailanda este foarte multa saracie lucie / inclusiv in multe orase…

  2. NU MAI STITI CE SA -I FACETI LUI ROBU.VA ESTE CIUDA CA NU VA BAGA IN SEAMA.SI BINE FACE.NU SE COBOARA LA NIVELUL VOSTRU.STIRISTI DE DOI BANI.NISTE PENIBILI IN FRUNTE CU BOTATUL VOSTRU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.