Ce beneficii ar putea avea Timişoara de pe urma extinderii liniei de...

Ce beneficii ar putea avea Timişoara de pe urma extinderii liniei de troleibuz înspre Ghiroda

3
DISTRIBUIȚI

troleibuz 1 p

Au început primele demersuri pentru implementarea proiectului ce va permite extinderea reţelei de troleibuz spre Ghiroda. Momentan, Primăria Timişoara va organiza licitaţia pentru a găsi constructorul. Proiectul trebuie să ajungă la final în 15 în luni, de la data de 25 decembrie 2013.


Conform primarului Nicolae Robu, „valoarea totală a proiectului este de 24,6 milioane de lei cu TVA, iar asistenţa nerambursabilă este de 19,8 milioane lei. Ne propunem prin acest proiect să asigurăm mai bună conectivitate atât la nivelul muncipiului Timişoara, cât mai ales în relaţia sa cu zona periurbană. Orientarea noastră este înspre un transport ecologic”. De extinderea liniei pot beneficia aproximativ 4.000 de oameni. Linia se va continua de la Hotel 2000 până în Ghiroda, vor fi amenjate zece staţii, două dintre acestea vor deservi firmele de la periferie. Primarul comunei Ghiroda, Vasile Cădariu, a comentat că „este un lucru foarte benefic pentru municipiul Timişoara, deoarece se poate gândi ca această linie de transport să fie prelungită câţiva metri până la sensul giratoriu de la aeroport şi să preia toţi călătorii care vin dinspre aeroport”.

 

3 COMENTARII

  1. prelungire, la ce ? LA TIMPUL DE ASTEPTARE. DA,ASTA DA.SUNT DE ACORD.
    Adica prelungesti traseul pentru acelasi numar de troleibuze,cea ce inseamna ca vei sta mai mult in statie,si cine picpalac va veni de la aeroport la sens sa ia troleu ? BA VOI SUNTETI NORMALI ? alesii lu’peste.

  2. De acord cu linia de troleibuz……dar traversarea soselei cu 4 benzi cum se va face…?????…..Pasarele sau pasaje subterane….caci nu cred ca cineva va face excursie cu troleibuzul pana se intoarce catre oras……

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.