Ce DESPĂGUBIRE vrea să ceară bărbatul sfâşiat de câini

Ce DESPĂGUBIRE vrea să ceară bărbatul sfâşiat de câini

3
DISTRIBUIȚI

atacat de caini in zona stadionului cfr04_resize

Bărbatul care la finele lunii decembrie a fost atacat de o haită de câini în Gara de Nord din Timișoara va fi externat azi din spital, el urmând să inițieze procedurile în instanță în care va cere statului, Primăriei și CFR-ului un milion de euro, daune.

”Astăzi după-amiaza urmează să îl externăm pe tatăl meu. Așteptam ca medicul care îi va face externarea să sosească de la Lugoj unde a trebuit să se ducă cu treabă. Tata e bine, se poate îmbrăca singur, mănâncă singur, dar a rămas cu unele sechele. Nu mai aude bine, nu mai realizează multe lucruri. Dacă îi spun ceva pe moment nu bagă de seamă”, a declarat Florian Valentin Ciobanu, fiul victimei. El a mărturisit că a contactat un avocat pentru începerea demersurilor în instanță și că se vor cere daune de un milion de euro. ”Avocatul mi-a spus că sunt trei culpe de acuzare: statul, Primăria Timișoara și CFR.


Vom cere și daune morale. Ne-am gândit la un milion de euro, dar mai vedem”, a mai spus Ciobanu.

În acest caz polițiștii s-au autosesizat,dar pentru deschiderea unui dosar penal au nevoie de o reclațaie depusă de victimă. ”Polițiștii Secției Regionale Transporturi Timișoara s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de neglijență în serviciu față de conducerea stației CFR Timișoara Nord. Dacă persoana vătămată va depune reclamație, polițiștii vor demara cercetările într-un alt dosar penal deschis,  iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale se va stabili încadrarea juridical a faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Mirela Drăghicioiu.

În data de 29 decembrie 2013, un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost internat la Spitalul Municipal din Timişoara, după ce a fost atacat de o haită de câini, în zona Gării de Nord din municipiu, el având răni la cap, la mâini şi picioare, pe o suprafață de 80% din corp. La momentul respectiv, aflat în concediu, primarul a transmis că ”Dat fiind faptul că pe străzile Municipiului Timişoara s-a aflat un număr îngrijorător de mare de câini fără stăpân, administraţia locală actuală a luat o serie de măsuri, care au imbunătăţit radical situaţia, fără însă a reuşi rezolvarea completă a problemei”. Singura măsură conbcretă luată a fost cea a CFR-iștilor, care au închis calea de acces dinspre gară spre stadionul CFR cu o poară metalică ferecată cu lacăt.

 

 

3 COMENTARII

  1. pai vad ca iubitorii de caini (patru labe, cutu cutu si alte babe cu cani) zice ca omu o dat cu caramida dupe cani, si ca canii alia ieste blande si preteni alu omu. asa ca nu vad ce pretentii pote sa aiba.

  2. Da in loc de pretentii, acest eveniment trebuie sa ii fie o revelatie. De acum zilnic sa duca mancare pentru cainii vagabonzi, ca acestia sa nu mai confunde mancarea cu oamenii… (ca si pe el)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.