Aleșii județeni au votat alocarea unei „case noi” pentru Asociația Timișoara Capitală...

Aleșii județeni au votat alocarea unei „case noi” pentru Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană. De ce totul a fost o furtună într-un pahar cu apă

0
DISTRIBUIȚI

bojin-vegheaza-640x426

Furtună într-un pahar cu apă, la Consiliul Județean Timiș. La ultimul plen din anul 2013 proiectul care prevedea alocarea unui spațiu pentru Asociația Timișoara Capitala Culturală Europeană a fost scos de pe ordinea de zi.


Vă reamintim că spațiul de 342 de metri pătrați ar fi trebuit să fie alocat Comisiei de Cultură din cadrul CJT și mai apoi să fie dat în folosință gratuită celor de la asociație. Motivul pentru care proiectul a fost scos de pe ordinea de zi a fost faptul că în acte nu erau definite clar activitățile care urmau să aibă loc acolo. Ieri, proiectul a trecut fără modificări și fără opoziție, deşi nu era cu nimic diferit de cel prezentat în luna decembrie. Astfel, asociația a primit spațiul de la Bastionul Theresia. Din cei 342 de metri pătrați nu mai puțin de 200 sunt terasă. Legat de situația inedită, în care un proiect a fost retras și apoi adoptat fără modificări și opoziție, șeful Comisiei de Cultură Adrian Negoiță, omul care a luptat ca asociația să primească un spațiul la Bastion a spus doar că se bucură că aleșii au luat o decizie corectă şi în sprijinul timişorenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.