Cum a rezolvat Inspectoratul Școlar Timiș problema automatelor de cafea din școli

Cum a rezolvat Inspectoratul Școlar Timiș problema automatelor de cafea din școli

2
DISTRIBUIȚI

IMG_1060

Niciun elev nu mai are posibilitatea să bea cafea în școală, dă asigurări Cornel Petroman, inspectorul școlar general al județului Timiș. După ce Consiliul Local a aprobat, la sfârșitul anului trecut, o hotărâre prin care se interzicea accesul copiilor la automatele de cafea, reprezentanții ISJ Timiș au luat primele măsuri și au trimis o adresă tuturor școlilor prin care le-au informat să mute aceste aparate din apropierea sălilor de clase sau de pe coridoare în cancelarii.


Totuși, directorii școlilor din Timișoara s-au plâns că firmele care dețin aceste automate nu ar fi de acord să aibă acces doar profesorii la ele, astfel că inspectorul Petroman a găsit o altă soluție.

„Eu zic că elevii nu mai au acces la automatele de cafea pentru că noi am trimis niște note în școli prin care am spus că dacă există astfel de aparate, să scoată secțiunea cu cafea, să nu se poată folosi de către elevi. Mai există automate în școli, dar nu neapărat care conțin cafea. Le-am mai solicitat școlilor să nu le pună la îndemâna copiilor, adică să le mute lângă cancelarii, pentru că mie, ca profesor, nimeni nu-mi poate interzice să beau cafea în școală”, a conchis Cornel Petroman.

Nu de aceeași părere este Sorin Ionescu, directorul Colegiului Național „Bănățean” din Timișoara, care spune că „profesorii nu vin în cancelarie ca la cafenea, să aibă acces tot timpul la cafea. Pot să-și facă și singuri. Noi mai avem un singur aparat în școală, dar am scos cafeaua, copiii pot să bea doar ciocolată caldă și ceai”.

2 COMENTARII

  1. Din lac in put. Solutia nu este sa desfiintezi aparatele din scoli, ci sa scoti cafeaua si sa lasi lapte, ciocolata calda, ceai (de menta), pentru ca e si ger afara. Liceenii nu mai primesc lapte gratis si le prinde foarte bine un lapte cald. O.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.