Curtea de Conturi, în control la Spitalul Județean Timişoara! Ce contracte suspecte...

Curtea de Conturi, în control la Spitalul Județean Timişoara! Ce contracte suspecte au în vizor inspectorii

3
DISTRIBUIȚI

spital-judetean-technocer-640x426

Un control al Curții de Conturi este în curs de derulare la Spitalul Clinic de Urgență Județean din Timișoara. Acesta este minuțios, potrivit unor surse din cadrul instituției de control, și durează de aproximativ două săptămâni. Potrivit directorului medical al SCUJ Timișoara, dr.


Florin Bîrsășteanu, ar fi vorba de ”un control de fond” care implică un volum mare de muncă, deoarece, la Spitalul Județean, Curtea de Conturi nu a mai efectuat controale de ani de zile, iar acum conducerea instituției trebuie să stea la dispoziția inspectorilor și să prezinte tot felul de acte pe care aceștia le solicită.

Reamintim că în luna iunie a anului trecut, ministrul Sănătății Eugen Nicolaescu a făcut public faptul că va sesiza Curtea de Conturi și alte instituții abilitate pentru a constata neregulile din cadrul SCUJ Timișoara cu privire la contractele încheiate cu SC Neuromed, firma doctorului Horia Pleș, celebrul neurochirurg, șeful Secției de Neurochirurgie din cadrul celui mai mare spital din vestul țării. Tema controlului de la Spitalul Județean Timişoara nu a fost, pentru moment, făcută publică.

Vom reveni cu detalii.

3 COMENTARII

  1. Stire ca de filmele cu Stan ici si Bran ici. Zau daca nu!! ! Ia sa dam la o parte chestia cu Ples si gata , ne-am lamurit! Da mai cine o avea firma ca Neuromed la Spit.Judetean? Birsasteanu bibicilor! Hai ca ne-a iesit poza la remeneu! Colorata-i gata…..

  2. @LINGAULE
    Vezi-ti de ce te pricepi mai bine conform numelui, te rog sa scuzi Spitalul ca in sfarsit a renovat fatada , reabilitand in intregime constructia, eficientizand costurile,….probabil iti placea vopseaua de culoare albastra de pe peretele din fata Spitalului, si gri-ul comunist din spatele acestuia.
    LINGAU – te reprezinta numele

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.