De ce centura Timişoarei, promisiune electorală a primarului Nicolae Robu, nu va...

De ce centura Timişoarei, promisiune electorală a primarului Nicolae Robu, nu va primi finanţare de la bugetul local

1
DISTRIBUIȚI

autostrada

Primarul Nicolae Robu a făcut astăzi câteva precizări cu privire la bugetul pentru anul 2014, care va fi adoptat cel mai probabil săptămâna viitoare.


Acesta a comentat că bugetul din acest an va fi mai mare decât cel pe anul trecut, fără a oferi însă detalii. Totodată, Robu a ţinut să facă precizarea că în bugetul Consiliului Local Timişoara nu se regăsesc bani pentru centura Timişoarei şi racorduri la autostradă. Edilul a lămurit că „centura Timişoarei ţine de CNADNR şi sper ca acolo să fie alocaţi bani în bugetul pe acest an. Nu e un proiect pe care să îl poată gestiona primăria şi CJT. Spun asta pentru că au fost angajamente electorale că vom realiza lucrurile acestea. Noi facem toate diligenţele”. Întrebat concret ce demersuri face, Robu a detaliat că „am discutat în repetate rânduri la nivel guvernamental, dacă trebuie să susţinem financiar anumite cheltuieli în limita posibilităţilor pe care legea ni le permite, o facem, avem posibilitatea şi să cheltuim dacă sunt probleme, şi dacă avem situatii aşa cum au fost cele cu stabilirea traseului la autostradă ne implicăm, dacă sunt probleme de exproprieri pe teritoriul nostru ne implicăm cu asta, dar nu putem fi gestionari ai proiectului”.

1 COMENTARIU

  1. De ce ? Pai nu sunt bani decat pentru sali de sport polivalente si echipa aia de fotbalisti ratati . Mi-e tot mai greata ca l-am voyay pe infatuatul asta de robu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.