Deputatul PSD Sorin Grindeanu este pro-eutanasiere a câinilor vagabonzi. Cum își argumentează...

Deputatul PSD Sorin Grindeanu este pro-eutanasiere a câinilor vagabonzi. Cum își argumentează părerea

7
DISTRIBUIȚI

psd 04_resize

Deputatul PSD Sorin Grideanu și-a exprimat opinia față de controversata lege a eutanasierii câinilor, afirmând că măsura i se pare corectă.


Deşi spune că e un mare iubitor de animale, ba chiar are şi el doi câini acasă şi ştie că soţia lui nu va primi cu ochi buni declaraţia, pesedistul a comentat că „toţi aţi fost în oraşe civilizate. Eu nu am văzut acolo haite. Şi ei au acţionat în acelaşi mod, cu toată părerea de rău. Fără măsuri drastice nu putem ajunge la ceva”.

Pentru că legea lasă eutansierea la decizia primarilor, deputatul a comentat şi că „acum fiecare îşi gestionează problema. Înainte se spunea că nu există cadrul legal, autorităţile locale hotârăsc şi îşi asumă într-un final dacă iau o decizie radicală sau merg în forma de până acum. Eu sunt de părere că acţiunea în Timişoara trebuie să fie de tip radical în ceea ce înseamnă câinii vagabonzi”. Ieri, viceprimarul PNL Dan Diaconu nu părea să fie de acord cu faptul că în Timişoara problema câinilor vagabonzi scapă de sub control. Informat că luna trecută 100 de persoane au fost muşcate, conform medicilor de la Boli Infecţioase, Diaconu spunea că în aceste statistici nu se specifică dacă oamenii au fost muşcaţi de câini vagabonzi sau câini cu stăpân.

7 COMENTARII

  1. Mare dobitoc, MARE DE TOT…Cum sa fii pro…dobitocule, gandeste o strategie mai bine decat sa omori…

    SAU o rezolvi si asta cum ai rezolvat spitalul de copii…pacat ca tea fatat mata asa dobitoc cretin si imputit.

    • ce strategie visezi mai boule!
      dobitoc esti tu si cu toti aia care chipurile va dati iubitori de aimale..
      cainii vagabonzi trebuie EXTERMINATI si asta cat mai repede. cine se da iubitor de animale sa-i adopte in conditiile legii si sa-i duca acasa la el in tarla. iar pe strada sa nu mai existe haite de asemenea caini vagabonzi.
      salut boule!!!

  2. Cine afirma ca exista solutie alternativa („strategie”), sa o prezinte aici! Limitandu-te doar la a-l face dobitoc pe cel care nu gandeste ca tine, dovedeste cat de limitat mental poti sa fii.

  3. da ! am trecut si eu prin Europa si crede-ma dl-e Grindeanu nu am auzit de unii ,care fiind la conducerea unor Inspectorate scolare ,in speta Inspectoratul scolar Caras Severin sau directori la licee pedagogice in orase din Germania ,Austia ,Olanda ,etc sa ia spaga sute de marci,silingi sau guldeni pentru a ajuta niste elevi sa ajunga in anumite scoli .Nu am auzit in intreaga Europa premieri precum A.Nastase ,care dupa cum se stie are 2 condamnari ,nu am auzit in Europa de un partid ca PSD ,care aflat la guvernare a distrus tot ce i-a stat in cale si cate nu am mai auzit ? Europa nu are si nu a avut un Ion Iliescu ,care ar trebui sa aibe pe constiinta vietile a sute de oameni ,a dictatorului Ceausescu ,pe care asa zisul tribunal ad-hoc l-a condamnat si executat in cateva ore .Prin extrapolare se pare ca politica dumitale este ,ca tot ce nu am vazut in acele ”orase civilizate” trebuie eutanasiat .Puteti incepe cu cei din exemplele mai sus aratate .A fi iubitor de animale d-le deputat ,nu inseamna sa ai 2 caini de rasa acasa ,ci inseamna sa iei de pe strada cativa caini ,de care sa te ocupi ,sa te lupti pentru ca ceilalti ,care sunt pe strazi sa duca o viata mai buna ,sa ii inregimentezi in adaposturi .Desigur sa nu uiti de oameni ,oameni pe care ii mintiti zi de zi ,de la declaratii gen ,,am marit pensiile” (fara a spune ca la unii pensionari doar cu 15 lei) ,scaderea pretului la paine ,pana introducerea de taxe noi,cresteri de preturi ,etc .POVESTI ,MINCIUNI SI MANIPULARE ,cam de asta sunteti buni .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.