Doi soți au fost împușcați în stradă cu o armă de vânătoare...

Doi soți au fost împușcați în stradă cu o armă de vânătoare UPDATE Care a fost motivul răfuielii

0
DISTRIBUIȚI

arma_glasul-hd.ro

Două persoane, soț și soție, au trecut printr-o sperietură zdravănă aseară, după ce un bărbat a tras cu arma asupra lor, în plină stradă.


Incidentul a avut loc în jurul orei 23.00, în localitatea Păuliș, din județul Arad. Potrivit polițiștilor, bărbatul, care a fost reținut în această dimineață pentru 24 de ore, pentru utilizare fără drept a unei arme letale și tentativă de omor, avea un conflict mai vechi cu cei doi soți, care-i erau vecini și ieri i-a împușcat cu arma de vânătoare. Cele două victime ale bărbatului nu au fost rănite, alicele oprindu-se în haine, iar atacatorul s-a aflat și la o distanță destul de mare, conform procurorilor arădeni. Agresorul va fi prezentat astăzi instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și uz fără drept al unei arme letale.

UPDATE Conform Poliţiei Arad, motivul pentru care a tras cu arma a fost că bărbatul, în vârstă de 65 de ani, era nemulţumit în cursul serii, câinele femeii asupra căreia a tras i-a distrus gardul.

Foto: glasul-hd.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.