Doi suspecţi de furturi din locuinţe, reţinuţi după şase percheziţii în vestul...

Doi suspecţi de furturi din locuinţe, reţinuţi după şase percheziţii în vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

politia generice mascati descinderi 02_resize

Doi suspecţi de furt de unelte şi scule mecanice în valoare de 200.000 de lei au fost reţinuţi astăzi, iar un altul e cercetat în libertate pentru complicitate la furt în urma a şase percheziţii care au avut loc în judeţele Arad, Timiş şi Hunedoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara, sprijiniţi de colegii lor din judeţele Arad şi Timiş au desfăşurat o acțiune vizând identificarea prezumtivilor autori ai unor spargeri de locuinţe din judeţul Hunedoara. „Oamenii legii au efectuat şase percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane suspecte, fiind descoperite şi ridicate unelte şi scule mecanice în valoare de aproximativ 200.000 lei, parte dintre ele provenite din furturi din locuinţe comise pe raza localităţilor Veţel, Geoagiu, Rapoltu Mare, Simeria.


În cauză au fost identificaţi trei suspecţi, Dumitru M., de 44 ani, din localitatea Strâmtura, judeţul Maramureş, recidivist, în sarcina cărui s-a documentat până în prezent săvârşirea a şase spargeri de locuinţe, comise pe timp de noapte cu un prejudiciu de 7.400 lei, Gheorghe I., de 58 ani din  municipiul Arad şi Petru L., de 60 ani, din Făget, ultimii doi cercetaţi pentru complicitate la furt calificat, în sarcina acestora reţinându-se faptul că au înlesnit valorificarea bunurilor sustrase de către Dumitru M.”, a mai declarat Niţu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Dumitru M. şi Gheorghe I. au fost reţinuţi pentru 24 de ore, aceştia urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva cu propunere de arestare preventivă, în timp ce  Petre L. este cercetat în stare de libertate. „Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, Dumitru M. fiind suspect şi de comiterea altor spargeri similare de pe raza judeţului Hunedoara şi în judeţele limitrofe”, a mai declarat Niţu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.