Electric Castle ajunge la Timişoara: petrecere „underground“ în parcarea albastră de la...

Electric Castle ajunge la Timişoara: petrecere „underground“ în parcarea albastră de la mall

2
DISTRIBUIȚI

shiver

Organizatorii festivalului Electric Castel, care va avea loc la castelul Bánffy de la Bonţida (jud. Cluj) în perioada 19 – 22 iunie, îşi promovează manifestarea în întreaga ţară printr-o serie de petreceri, evenimentul din Timişoara urmând să se desfăşoare în data de 31 ianuarie, de la ora 22.oo, în parcarea „albastră“ din Iulius Mall. Party-ul de promovare îl va avea ca invitat special pe DJ Shiver (Cluj), celelalte nume pe afiş fiind Addo (warm up) şi Madliquid (after), iar biletele de intrare pentru această acţiune costă 20 lei.

„Vor fi trei puncte de bar construite de noi, fiecare deservit de barmani profesionişti şi rapizi, va exista o garderobă unde vă veţi putea lăsa hainele. Pregătiți-vă pentru o spectaculoasă experiență auditivă, vizuală și senzorială, printr-un nou Disco Modern la scală uriașă! Trăiți o noapte plină de energie unde ritmul, beat-ul și trăirile dictează și un show demențial de lumini, lasere, CO2 și confetti la un complet alt nivel: bigger, better, stronger!“, spun organizatorii evenimentului, Boiler Events.

DJ Shiver şi-a început cariera în urma cu zece ani pe vremea casetelor derulate cu pix mixând colaje pentru trupe de dans şi pentru prieteni la petreceri private, a trecut de la CD playere la platane şi de la platane la sisteme digitale Traktor.


ShiveR a ajuns printre cei mai versatili DJ din România şi a împărţit scena cu artişti mari ca Netsky, Modestep, Benga, Cosmic Gate, Ed Rush, James Zabiela, Fritz Kalkbrenner, Tiga, Deekline, Anthony Rother, Simina Grigoriu şi mulţi alţii. Seturile sale pot fi comparate cu o poveste având o introducere, o surpriză şi un punct culminant de zile mari şi pot conţine până la 50 de piese într-o oră cuprinzând multe genuri muzicale ca Electro-House, Techno, Breaks, Dnb sau Dubstep. Evenimentul din Timişoara care se va desfăşura sub sigla Disco Modern a iscat un interes deosebit în rândul amatorilor de muzici electronice din Timişoara. Festivalul Electric Castle, aflat la cea de-a doua ediţie va avea loc în perioada 19 – 22 iunie şi îi are ca invitaţi confirmaţi până la această oră pe Thievery Corporation, DJ Fresh, Akua Naru, DJ EZ, Slow Magic, King Shiloh Soundsystem, K-lu, DJ Sauce, Dj ShiveR, Notes&Ties, The Model, Mihai Popoviciu, Pop Killers, CTC, Dubase şi Missile & Goranga. Abonamentele valabile pentru toate cele patru zile costă 160 de lei până pe 15 aprilie, urmând ca după aceea acestea să coste 190 de lei, iar la faţa locului, 250 lei.

2 COMENTARII

  1. Lol. Ce vrajeala de petrecere. In line-up? Nimeni. Asa gaura vor avea baietii astia..au au. De retinut ca super dj-ul invitat, mixa in urma cu 10 ani de pe casete..nasol..cred ca era doar nostalgic deoarece in ani 2000 se foloseau exclusiv cd-uri deja. PS: nu a auzit nimeni pe plan national de acesti dj.

  2. o oferta cel putin aroganta pentru un festival care a avut o singura editie pana acum – 20 lei pentru lumini, lasere, CO2, confetti si 3 dj din Cluj. macar un timisorean prindea bine ca gest.
    se plateste probabil brandul in curs de consacrare si locatia centrala, neconventional corporatista. DANCE, I SAID!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.