Ești mireasă în 2014? Ce rochii sunt la modă și ce invitații...

Ești mireasă în 2014? Ce rochii sunt la modă și ce invitații trăznite poți alege

0
DISTRIBUIȚI

nunta

Timișorencele sunt printre cele mai pretențioase cliente atunci când vine vorba să-și aleagă rochia de mireasă mult visată, sunt de părere reprezentanții magazinelor de profil. Tocmai de aceea, producătorii încearcă să le mulțumească și vin an de an cu modele noi, din cele mai sofisticate. Pentru viitoarele mirese, corsetul este indispensabil. Tocmai de aceea, și în acest an, rochiile cu corset sunt cele mai căutate, dar au un element inedit, și anume dantela care acoperă umerii și gâtul. Andreea Rotărescu, reprezentanta unui magazin din Timișoara care comercializează rochii de mireasă, spune că la fel ca în anii precedenți, ivory și albul sunt culorile preferate de tinerele domnișoare și se poartă mai ales rochiile cu spatele gol care au multă dantelă. “În acest an s-a folosit multă dantelă și lipsesc mărgeluțele și pietricelele. Trendul este un pic mai simplu, se poartă mătasea, rochiile tip sirenă sau prințesă, însă fetele preferă rochii de mireasă ușoare, pun accentul pe confort”, explică Andreea Rotărescu. Cea mai ieftină rochie de mireasă costă aproximativ 2.000 de lei, iar cea mai scumpă poate valora și aproape 10.000 de lei, dacă se folosesc dantele speciale sau rochia este cusută manual.

Nici bărbații nu au fost uitați de la târgul de nuntă ce s-a desfășurat în acest sfârșit de săptămână la Teatrul Național din Timișoara.


Viitorii miri sunt mai practici, iar atunci când aleg un costum pe care-l vor purta în ziua nunți optează pentru unul cât mai simplu, de culoare închisă, astfel încât să-l poată îmbrăca și la alte evenimente mai speciale. “Costumele de ceremonie reprezintă o combinație între clasic și nou. Viitorii miri din Timișoara preferă costumele simple, dar din materiale de calitate, marea tendință este pe culorile negru sau bleumarin, chiar și din catifea. Bărbații pun foarte mult accentul pe accesorii, papion, butoni”, mai precizează reprezentanta magazinul. Mirii trebuie să scoată din buzunar pentru un astfel de costum între 2.500 și 5.000 de lei.

Invitațiile de nuntă hand-made, printre preferate timișorenilor

“Căutați de SRI – acuzați de comiterea unor fapte de iubire, jaf de inimi unuia altuia și răpirea lui Cupidon. Diana, alias Mireasa, și Alex, alias Mirele”, așa arată una dintre invitațiile de nuntă mai puțin obișnuite. Invitația este realizată manual și costă în jur de trei lei. Viitori miri au posibilitatea să aleagă dintr-o mulțime de variante speciale, cum ar fi invitații închise într-o cutie asemănătoare celei de parfum, învelite pe două bețe de scorțișoară sau invitații sub formă de CD-uri sau cărți. Cristina Popovici, cea care realizează aceste invitații, spune că a venit cu această idee pe piața timișoreană acum trei ani, iar afacerea pe care a deschis-o se bucură de un real succes. “Invitațiile mele de nuntă sunt altfel decât cele clasice, iar oamenii sunt interesați să încerce ceva diferit”, explică femeia.

inivtatie

 

Foto principală: ikifashion.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.