Expoziție inedită pe holurile unui liceu din Timișoara

Expoziție inedită pe holurile unui liceu din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

expozitie loga SZEKELY

Colegiul Naţional „C.D. Loga” găzduieşte, în aceste săptămâni, expoziţia „Sunet/Imagine”, realizată de artista foto/video Mădălina Szekely şi muzicianul Nicolae Szekely în cadrul Galeriei Logart.

„Logart Atelier & Galerie” a fost fondat de artistul vizual Sorin Scurtulescu împreună cu conducerea colegiului în toamna anului trecut şi este prima iniţiativă de acest gen dintr-un liceu nevocaţional.


Acest spaţiu este unul experimental şi multimedia unde artişti vizuali expun viitoare modele de inspiraţie şi educaţie vizuală iar motivul pentru care el a luat naştere a fost interesul elevilor colegiului Loga pentru fotografie, pictură, design, grafică, film şi alte experimente vizuale. După expoziţia de lucrări bidimensionale care a marcat debutul acestui proiect şi după cea de fotografie intitulată „Crăciunul din suflet”, care a fost organizată în luna decembrie, acesta este al treilea eveniment găzduit de spaţiul Logart de la înfiinţarea sa, în luna octombrie a anului trecut. Alături de artişti vizuali consacraţi, în spaţiul Logart vor expune şi elevi diun cursul superior, selectaţi şi coordonaţi de Sorin Scurtulescu.

Expoziţia va fi deschisă până în data de 23 februarie şi poate fi vizitată zilnic între orele 15.00 şi 17.00 la etajul al doilea al colegiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.