Folclor şi ritmuri moderne: Subcarpaţi concertează din nou la Timişoara

Folclor şi ritmuri moderne: Subcarpaţi concertează din nou la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

subcarpati

După câteva concerte extrem de reuşite în oraşul nostru, cei de la Subcarpaţi revin cu un recital extraordinar pentru toţi melomanii îndrăgostiţi de folclor şi muzică electronică, evenimentul urmând să se desfăşoare la Setup Venue, în data de 18 ianuarie. Subcarpaţi a susţinut primul concert din carieră în oraşul nostru, în cadrul festivalului TM Base din 2010, an în care au lansat albumul omonim, proiect muzical la care au participat Bean (Şuie Paparude), Omu Gnom (Raparta), Mara Panaitescu şi timişoreanul DJ Limun. În luna iunie a anului următor, Subcarpaţi a lansat compilaţia „Culese din Cartier“, pe care se regăsesc nume de marcă din muzica românească ca Matze, Silent Strike, Gojira sau Undoo.


Cel de-al doilea album al celor de la Subcarpaţi s-a lansat în luna iunie 2012 sub numele de Underground Folclor, iar toate materialele lor pot fi descărcate gratuit de pe site-ul www.subcarpati.com.

„Subcarpaţi este o sursă de energie. Am fost genul de român care a renegat folclorul, care avea o impresie foarte proastă despre România. Până când am reînceput să ascult din nou muzică folclorică și iniţial am zis că are legătură cu copilăria, dar începea să îmi placă din nou. Folclorul emitea către mine şi aşa a început să se formeze un soi de conştiinţă în capul meu, pentru că au fost oameni care au luptat pentru ţara asta şi care ne-au schimbat viaţa şi, pentru ei, dar şi pentru noi, trebuie să învăţăm să păstrăm valorile tradiţionale”, spune Beam (Şuie Paparude). Alături de el din Subcarpaţi mai fac parte Vali Umbră, DJ Power pe Vinil şi VJ Andri. Cu ocazia celui mai recent concert susţinut de Subcarpaţi în oraşul nostru, care a avut loc în aceeaşi locaţie în cadrul unui eveniment privat, trupa a reuşit să creeze o atmosferă incendiară, demonstrând că are parte de o sumedenie de fani în Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.