Câți timișoreni au mers gratis cu mijloacele de transport în comun în...

Câți timișoreni au mers gratis cu mijloacele de transport în comun în decembrie, după ce și-au luat „cadoul” de la Robu

0
DISTRIBUIȚI

ratt_abonamente

Inițiativa edilului șef Nicolae Robu de a oferi transport gratuit, în decembrie și o parte din ianuarie, timișorenilor cu venituri lunare sub 2.000 de lei pare să fi fost bine primită de populație. În intervalul 12 -30 decembrie, respectiv adoptarea hotărârii de Consiliu Local Timișoara și finele lunii decembrie nu mai puțin de 10.341 de timișoreni s-au prezentat la ghișeele RATT cu buletinul și adeverința de la locul de muncă pentru a primi cardul care le asigura gratuitatea.


Dintre aceștia, 2.989 sunt clienți noi ai companiei, oameni care nu figurau în baza de date a regiei. Încă de la anunțul intenției sale, edilul șef Nicolae Robu a menționat că în funcție de succesul cu care măsura va fi primită de timișoreni, aceasta ar putea fi extinsă și pentru luna februarie.

Vă reamintim că gratuitatea pe mijloacele de transport în comun este valabilă până la data de 15 ianuarie. Chioşcurile RATT unde se eliberează abonamente sunt următoarele: Piaţa 700, Intrarea Doinei nr. 2, buclă Torontal, Lipovei, Piaţa Traian, Modern, AEM, Dâmboviţa, Pod Calea Şagului, Piaţa Bălcescu, Gara de Nord, Bulevardul Sudului, Traian Grozăvescu, Strada Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.