Iarna, o veșnică surpriză pentru autorități: ce spune Robu despre pregătirile pentru...

Iarna, o veșnică surpriză pentru autorități: ce spune Robu despre pregătirile pentru deszăpezire

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu cu zapada

Iarna își intră în drepturi în toată țara, începând de astăzi, anunță meteorologii. Temperaturile vor scădea sub zero grade Celsius și în vestul țării, așa că este posibil să ningă și la Timișoara. Anul trecut, edilul șef s-a arătat mulțumit de modul în care au fost deszăpezite principalele artere din oraș și a considerat că merită nota 8,50.


Totuși, în această iarnă, Nicolae Robu nu se arată chiar așa de încrezător. Întrebat dacă Primăria Timișoara s-a pregătit de prima ninsoare din acest an, Nicolae Robu a preferat doar să spună zâmbind “sper că suntem pregătiți de iarnă”.

Anul trecut, contractele de deszăpezire încheiate de Primăria Timișoara s-au ridicat la suma de 20 de milioane de lei. Banii au mers către RETIM și Societatea de Drumuri Municipale, care au avut de deszăpezit doar 423 de străzi cu borduri din cele o mie câte sunt în total. Primarul Robu a fost mulțumit de modul în care s-au deszăpezit principalele artere din oraș, însă nu a avut aceeași părere despre cum s-au curățat de zăpadă trotuarele. Tocmai de aceea, edilul șef i-a amenințat cu demisia pe șefii celor două instituții, pentru că nu-și fac treaba, și a considerat că merită nota trei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.