De ce nu e supărat managerul spitalului de copii că Primăria Timișoara...

De ce nu e supărat managerul spitalului de copii că Primăria Timișoara a pierdut finanțarea de la Guvern pentru noul corp de clădire

1
DISTRIBUIȚI

Spitalul de copii Louis Turcanu

Ovidiu Adam, directorul Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara, nu este supărat că s-a pierdut finanțarea de la Guvern pentru inițierea lucrărilor la noul corp de clădire. Cei cinci milioane de lei primiți din bugetul național anul trecut au fost luați înapoi pentru simplul motiv că autoritățile locale nu au fost în stare să-i cheltuiască. Primarul Nicolae Robu a încercat să se scuze spunând că “banii au venit prematur, aveam nevoie de ei doar la sfârșitul anului”.


Managerul celui mai mare spital pentru copii din vestul țării a explicat, astăzi, că, din punctul lui de vedere, acei bani de la Guvern oricum nu puteau fi cheltuiți. Şi managerul spitalului pare a fi în asentimentul primarului şi susţine că banii au existat doar „pe hârtie”. “Noi nu am avut niciodată acești bani, i-am primit doar pe hârtie, a existat un amendament la Legea Bugetului făcut în ultimul moment și atât. Banii aceia nu puteau fi folosiți oricum pentru că proiectul noului corp de clădire nu a fost inclus în lista de investiții”, a precizat Ovidiu Adam.

Directorul Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” este optimist și speră ca Primăria Timișoara să primească înapoi, în acest an, cei cinci milioane de lei de la Guvern pentru începerea construcției, dar se bazează tot pe sprijinul deputatului PSD Sorin Grindeanu. “Estimăm că prin martie, cel târziu aprilie vor putea începe lucrările, mai ales că și reprezentanții municipalității doresc să aloce din bugetul local încă cinci milioane de lei pentru noul corp de clădire. Ne punem toată speranța în domnul Grindeanu, care ne-a ajutat și anul trecut, și sper că și anul acesta ne va ajuta iar ca la o nouă rectificare de buget să primim banii de care avem nevoie de la Guvern”, a mai explicat Ovidiu Adam.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.