Managerul Spitalului Județean Timișoara le-a pus gând rău șefilor de secții ineficienți....

Managerul Spitalului Județean Timișoara le-a pus gând rău șefilor de secții ineficienți. Cum vrea să-i pedepsească

4
DISTRIBUIȚI

juganaru2

Secțiile Spitalului Județean Timișoara cărora pacienții nu le prea trec pragul vor fi reorganizate, anunță managerul Iulius Jugănaru. Primele pe listă se află clinicile nechirurgicale, însă directorul Spitalului Județean Timișoara dă asigurări că nicio secție ineficientă nu va fi desființată sau comasată, doar că va primi un spațiu mai mic în spital. Această măsură vine în sprijinul secțiilor supraaglomerate, care nu au suficiente saloane să-i găzduiască pe bolnavii internați. Printre acestea se numără Clinica de Neurochirurgie, singura de altfel din vestul țării, ce își desfășoară activitatea într-un spațiu total inadecvat.


Anual, aproximativ 1.200 de intervenții chirurgicale din cele mai complexe sunt realizate în doar trei săli de operație.

Iulius Jugănaru a afirmat, la sfârșitul acestei săptămâni, că a stabilit care sunt secțiile ce vor suferi modificări, dar deocamdată nu a dorit să facă public niciun nume, cel puțin până la data de 25 ianuarie, când planul de reorganizare va fi trimis Ministerului Sănătății. “S-au constatat multe internări nejustificate, care au încărcat costurile spitalului, deși acei pacienți puteau fi tratați în ambulatoriu. Cred că toți șefii de secții trebuie să performeze și mă refer atât la indicatori medicali, cât și economici, obiectivul fiind servicii medicale de calitate”, a mai explicat managerul Spitalului Județean Timișoara.

4 COMENTARII

  1. Domnule doctor vreți sa restrângerii spațiile anumitor secții ,dar cum este cu clientela politica spre exemplu spitalul CFR si acum urmează Spitalul Județean unde vreți sa ajungeti ? Dați serviciile la prețuri duble fata de ce s-a inamplat înainte pana sa veniți dumneavoastră si știți bine la ce m-a refer.

  2. Sulica franaru asta chiar e dus cu pluta pe Bistrita. Daca nu-l opreste cineva , acesta impreuna cu ministru-contabil face praf si judeteanul. N-a facut nimic de canda a pus laba liberala pe spital , il intereseaza doar ,,eficienta banului” , adica SRL judetean… au inceput sa rada doctorii adevarati de el…. vad ca si-a pus stetoscopul la grumaz ca sa nu fie confundat cu vreun brancadier ……

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.