Mașina poștei a fost jefuită! Cu ce sumă au plecat hoții UPDATE...

Mașina poștei a fost jefuită! Cu ce sumă au plecat hoții UPDATE 2 Incredibila greşeală a angajaţilor

2
DISTRIBUIȚI

postas

Mașina Poștei din Arad a fost jefuită. Hoții au dispărut cu mai mulți saci cu bani. Din primele informații, suma dispărută este de 385.000 de lei. La această oră, atât în judeţul, cât şi în municipiul Arad, sunt organizate filtre și sunt verificate maşini şi persoane.

Potrivit Poliției, jaful a fost anunțat la numărul unic de urgență. „Reprezentanţii Poştei Române au sesizat furtul azi dimineaţă, printr-un apel la telefonul unic 112.


Din primele informaţii s-a stabilit că şoferul a încărcat mașina cu bani în curtea Poștei, după care a parcat autoturismul în faţa sediului central al Poştei, situat în zona Staţiei CFR, susține că a încuiat autovehiculul, după care a intrat în clădirea instituţiei, iar când s-a întors și a mai pus ceva în portbagaj, a observat că banii dispăruseră. Maşina nu prezintă semne de forţare”, a declarat comisarul Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

UPDATE 1 Dan Țoldan, seful Poștei Arad, a declarat că banii erau destinati pensiilor si altor plăți, dar că pensionarii pot să stea liniștiți, pentru că își vor primi pensiile luna asta, doar cu o întârziere de o zi.

UPDATE 2 „S-a stabilit că, după ce angajatul a încărcat pungile cu bani într-o cutie de carton, a depus-o în interiorul autovehiculului de serviciu, deasupra lăzii de valori din metal, special confecţionată pentru transport valori monetare, a închis uşa de la autovehicul, după care, şoferul susţine că a armat sistemul de închidere centralizat din telecomandă. Ulterior, cei doi au părăsit autovehiculul şi au intrat în curtea oficiului poştal . La revenirea la autovehicul, după aproximativ 25 minute, şi după deschiderea acestuia, s-a constatat că lipseşte cutia de carton cu banii”, a declarat comisarul Camelia Tuduce. Cei doi angajaţi vor fi cercetaţi penal pentru neglijenţă în serviciu.

2 COMENTARII

  1. – in ce alta tara din UE pensia este adusa acasa in bani cash? de ce posta face concurenta bancii si opereaza cu bani?
    – cu toate ca la prima vedere soferul este suspectul principal exista posibilitatea ca hoti care au mers la pont sa bruieze telecomanda masinii si astfel sa deschida pur si simplu usa neincuiata si sa fuga cu banii (exista anunturi pe internet prin care se vind astfel de bruiatoare de telecomenzi auto, deci tehnologia este accesibila oricarui infractor)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.