Robu a dezvăluit „metoda – minune” prin care Direcţia Fiscală raporta încasări...

Robu a dezvăluit „metoda – minune” prin care Direcţia Fiscală raporta încasări record. Ce informaţie a rămas un mister pentru primar

0
DISTRIBUIȚI

lei in mana

Rata de încasare a impozitelor și taxelor la Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara a fost raportată greșit ani buni de zile, susţine primarul Nicolae Robu.


Acesta a declarat că rata de încasare a impozitelor este de puțin peste 50%, asta deși ani buni de zile presa a scris că rata de colectare este de 97%. „Și eu am fost puțin derutat. Se vorbește de procente foarte mari și dumneavoastră ați anunțat că au fost încasate 97 % din impozite în Timișoara. Cum se explică că rata de încasare este atât de redusă în comparație cu ceea ce știam eu din ziare. Dacă privim lucrurile prin aceeași formulă care dădea 97% acuma avem 104%. Ceea ce se prezenta era raportul între cât s-a estimat că se va încasa și cât s-a încasat. Am cerut acea raportare și așa mi s-a prezentat tot”, a spus Robu. Primarul Nicolae Robu nu a putut preciza dacă ţiganii s-au conformat şi au venit să achite taxele pe palate, aşa cum a solicita el pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.