Ce variante au pesediștii din Timiș după ce-au aflat că trebuie să...

Ce variante au pesediștii din Timiș după ce-au aflat că trebuie să dea 700.000 de euro pe sediul PSD

0
DISTRIBUIȚI

psd-sigla

Vestea că sediul PSD Timiș situat pe splaiul Tudor Vladimirescu costă nu mai puțin de 700.000 de euro a picat ca un trăznet în tabăra social-democraților din Timiș, iar acum pesediștii caută soluții pentru a intra în clădirea respectivă fără să rămână cu vistieria goală. Vicepreședintele PSD pe regiunea de Vest Ion Mocioalcă a înaintat o primă variantă.

La prima evaluare solicitată de viceprimarul PSD Traian Stoia, clădirea de pe Vladimirescu care a aparținut Administrației Domeniului Public, prețul declarat a fost de 100.000 de euro. După ce proiectul prin care PSD urma să cumpere imobilul și curtea aferentă a picat în plenul Consiliului Local Timișoara, edilul șef Nicolae Robu a solicitat ca firma să facă o nouă evaluare a clădirii, având în vedere mai multe criterii specificate de edil.


La finele anului precedent, primarul a dezvăluit că suma la care se va vinde sediul este de 700.000 de euro, avertizând că oricât îi prețuiește pe colegii de alianță, sediul nu se poate adjudeca la o valoarea mai mică, chiar dacă în trecut partidele își cumpărau locațiile la prețuri mai mici.

Contactat de PRESSALERT.ro, vicepreşedintele PSD pentru regiunea vest, Ion Mocioalcă, a dat de înțeles că nu vede cu ochi buni povestea care amenință să devină un nou motiv de scandal în PSD Timiș. Acesta spune, cu ironie, că „dacă o firmă evaluează în moduri diferite un sediu, mie mi se pare că e o firmă ‘profesionistă’”. Mocioalcă a precizat că achiziția sediului este o problemă internă a PSD Timiș, dacă va decide sau nu să cumpere. Acesta a continuat, pe un ton ironic, „700.000 de euro este prea puțin, sediul PSD ar trebui să coste atât cât a costat și sediul PNL”. Vicepreședintele PSD pe regiunea de Vest mai spune și că nu știa nimic despre acestă poveste și că a discutat o singură dată pe această temă cu președintele PSD Timiș, Titu Bojin, care i-a povestit că vrea să cumpere sediul, încrezător că reparațiile efectuate de PSD Timiș vor fi scăzute din sumă. Deși nu vrea să tragă concluzii pripite sau să facă recomandări, Mocioalcă a conchis că „cea mai bună soluție pentru PSD Timiș ar fi concesionarea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.