Ninsoarea anunțată a surprins din nou autoritățile: responsabilii cu deszăpezirea ignoră artere...

Ninsoarea anunțată a surprins din nou autoritățile: responsabilii cu deszăpezirea ignoră artere importante din Timișoara

8
DISTRIBUIȚI

zapada  timisoara drum

Câțiva centimetri de zăpadă au fost de ajuns ca să dovedească incapacitatea administrației Robu de a gospodări orașul.


Șoferii timișoreni care au plecat de acasă în această dimineață au fost nevoiți să meargă cu viteza melcului din cauza zăpezii de pe carosabil. Pe Calea Girocului, de exemplu, nu a trecut niciun utilaj de deszăpezire și nici nu s-a aruncat cu material antiderapant. Pe Calea Torontalului, deși s-a împrăștiat material antiderapant, șoseaua nu a fost curățată.

8 COMENTARII

  1. La fel si in Dumbravita….pana la centura 3 tamponari usoare. Aici e o firma care deszapezeste doar doua strazi principala si Vladimirescu unde sta patronul firmei Nem…Nem…

  2. hallo domnu Robu, reduceri mari la vapsiaua de par inclusiv la manopera de vapsire. (smulgem fara dureri firele carunte din sprancene) va asteptam cu drag !

    • daca intra cine trebe pe fir in „afacerea” acvariul, te asigur ca ramane robu fara …plete (tuns zero).

  3. Deszapezirea in oras nu o face Robu, in sudul orasului actioneaza SDM-ul, iar la nord de Bega actioneaza Retimul. Robu nu are utilaje de deszapezire:)))

    • bah Aline,
      ii dai limbi lu coana de Robu??????????
      daca nu stiai, (pro*stule), primaria este RASPUNZATOARE pt. acest gen de actiuni, pt.ca plata contractantilor (cu primaria!) la actiunile de dezapezire se face din bani publici. asa ca stai dracu in banca ta (liberala, probabil).
      oricum io cred ca peste doi ani numa’ voi adica o mana de liberali o sa-l mai votati pe asta primar.
      si mai afla ceva; pe vremea comunistilor in primaria t-ra erau 80 de salariati, dar coordonarea actiunilor de dezapezire era zeiss, de regula pana la pranz arterele de circulatie (toate!) erau luna, inclusiv trotuarele iar zapada in exces era transportata operativ in locurile stabilite din afara municipiului. si asta pe bani putini. nu ca acum pe sute de mii de euro si cu finalitate zero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.