Noapte de Revelion sfârșită la spital: tânăr cu maxilar spart și ochi...

Noapte de Revelion sfârșită la spital: tânăr cu maxilar spart și ochi scos după ce o cutie cu artificii i-a explodat în față

0
DISTRIBUIȚI

petarda

Noaptea de Revelion s-a sfârșit înainte de timp pentru un bărbat de 30 de ani, care a ajuns la spital după ce o petardă i-a explodat în față. Polițiștii din localitatea cărășeană Armeniș au fost sesizați în jurul orei 12.15 de incidentul petrecut în fața căminului cultural.


Ajunși la fața locului, aceștia l-au găsit pe tânăr în stare gravă, cu un ochi scos și maxilarul fracturat. „Bărbatul a fost transportat inițial la spitalul din Caransebeș, apoi transferat la Timișoara, cu multiple traumatisme cranio-faciale„, ne-a declarat Adriana Beța, din cadrul IPJ Caraș. Potrivit primelor informații, tănârul a aprins cu o brichetă fitilul „dispozitivului de tip artificiu” – o cutie în care se află mai multe artificii care explodează pe rând – iar acestea i-au sărit în față. O echipă a Poliției Caraș, printre care și specialiști în arme și muniții, urmează să se deplaseze la fața locului pentru a cerceta în ce condiții s-a produs accidentul, dar și dacă artificiile erau cumpărate legal sau nu. În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.