O nouă viață pentru rochiile de mireasă: târgul la care ținutelor pentru...

O nouă viață pentru rochiile de mireasă: târgul la care ținutelor pentru cea mai frumoasă zi le-a venit rândul la măritat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
ROCHII DE MIREASA01_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Peste 500 de mirese sunt așteptate, de astăzi până duminică, la Centrul Regional de Afaceri, pentru a-și lăsa rochia de mireasă în cadrul unui târg de nuntă, în speranța că o vor ”mărita”.


Miresele s-au înscris inițial pe site-ul unui târg de nunți, anunțând vânzarea rochiilor, iar acum sunt așteptate să le și aducă. Primele au fost deja expuse.

”Sunt rochii care variază, ca preț, între 700 și 3.500 de lei”, spune Carmen Caragea, reprezentanta companiei care organizează evenimentul. Deținătoarele de rochii au numai cuvinte de laudă despre rochia lor care, bineînțeles, a fost cea mai frumoasă și cu siguranță se va vinde, iar bugetul lor se va rotunji după sărbători. Între rochii se găsesc și piese de colecție. Alexandra Alexe, o tânără de 25 de ani, vinde o rochie La Sposa, pe care a dat 1,800 de euro, cu 3.200 de lei. ”Am avut nunta în august și vreau să se mai bucure și altcineva de visul de care m-am bucurat eu. E o rochie cu pene, care e și în anul acesta, în colecția 2014. Când am decis să o vând m-am gândit că în dulap s-ar deteriora”, a explicat tânăra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.