Partidul francez Frontul Naţional: „Deschiderea pieţei muncii pentru români şi bulgari, o...

Partidul francez Frontul Naţional: „Deschiderea pieţei muncii pentru români şi bulgari, o aberaţie în plină criză economică”

1
DISTRIBUIȚI
<


p style="text-align: center;">marine_le_pen_medias-presse.info

Partidul de extremă dreapta francez Frontul Naţional a calificat drept „aberaţie” deschiderea pieţei muncii din UE, miercuri, pentru români şi bulgari, potrivit unui comunicat citat de Liberation, în ediţia electronică, citată de Mediafax.”Deschiderea totală în această miercuri a pieţei muncii noastre pentru cetăţenii români şi bulgari este o aberaţie în plină criză economică şi într-o perioadă de şomaj în masă”, a declarat partidul lui Marine Le Pen într-un comunicat.

Acesta apreciază că „împreună cu efectele deja dezastruoase ale directivei europene privind detaşarea, care nu a fost reformată, această deschidere totală a pieţei muncii va consolida şi mai mult concurenţa neloială căreia i-au căzut victime muncitorii noştri şi IMM-urile noastre”.

„În plus, adaugă FN, această reformă va fi percepută în România şi Bulgaria ca un semnal al unei emigraţii suplimentare către ţările noastre şi către Franţa în particular”, adaugă comunicatul. FN consideră, în consecinţă, că trebuie să se schimbe situaţia, respectiv „să se obţină într-o primă fază abrogarea directivei privind detaşarea şi restabilirea cât mai rapidă a controlului frontierelor”. „Problema apartenenţei noastre la UE trebuie să facă obiectul unei consultări a francezilor”, conchide comunicatul.

Foto: medias-presse.info

1 COMENTARIU

  1. demagogia ue…marea familie unita =marea inselatorie,,intra zilnic in fRanta mii de emigranti din afara ue si nu comenteaza nimeni nimic ,le e teama de discriminare…RUSINE -..n.UE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.